16 °C Budapest

Köss kötelezőt, olcsóbban tankolhatsz!

Pénzcentrum
2007. október 30. 13:38

Díjcsökkentés, növekvő kedvezmények, azonos tarifák a régi és új ügyfeleknek, "olcsó benzint" kínáló bankkártya, egyszerűsödő tarifatáblák és akciós díjak. Ezek jellemzik az Allianz 2008-as kampányát.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Átlagosan 5 százalékos díjcsökkenést valósított meg a biztosító társaság a tavalyi tarifáihoz képest. Igaz van olyan ügyfélszegmens, ahol 1-6 százalékos díjnövekedésre lehet számítani.

Az átszerződések elkerülése miatt most egységes tarifát kínálnak a jelenlegi és a jövőbeni ügyfelek számára, csökkentve ezáltal az adminisztrációs terheket.

A piac közel felét uraló, 1,8 millió ügyféllel rendelkező Allianz a kampányidőszakban mindig jelentős veszteségeket volt kénytelen elszenvedni. Ezen próbálnak egyrészt változtatni a csökkenő díjakkal (igaz, csak a kampány ideje alatt), növekvő kedvezményekkel másrészt egy új értékesítési csatorna bevezetésével.

A kedvezmények közül, az Allianz Bank által kibocsátott, Autós Kártya névre hallgató Visa bankkártyát érdemes kiemelni, amellyel literenként a kutaknál 2-8 forintos (havi maximum 33 ezer forintig) kedvezményt lehet elérni.

INDUL A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

A másik jelentős lépés egy új csatorna bevezetése. Az AllianzDirect névre keresztelt online értékesítési vonalról van szó, amely hamarosan függő ügynökként tevékenykedik a hazai piacon. A bevezetéshez szükséges tapasztalatokat és tudásbázist az Allianz New Europe biztosítja, amely Cseh- és Lengyelország után hazánkban is bevezeti az AllianzDirect szolgáltatást is. Az új direkt értékesítési csatornán a jövő év elejétől casco, lakás- és utasbiztosítás is köthető lesz.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20