Visszafizetik a biztosítási díj egy részét - mit kell tenned a listára jutásért?

Pénzcentrum
2007. április 25. 16:00

Az egyik újonnan piacra lépő brit biztosító egy eddigiekben még nem alkalmazott lakásbiztosítási konstrukciót kínál ügyfeleinek, melynek keretében azon ügyfeleket jutalmazza, akik a biztosítási szerződésben rögzített 3 éves kockázatviselési időszak alatt nem élnek kárbejelentési jogosultságukkal.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A Sterling Insurance Group egy biztosítási alkuszcéggel együttműködve vezeti be a piacra az új terméket, melynek célcsoportját a több ingatlannal rendelkező ügyfelek alkotják, hiszen a konstrukció igénybevételének feltétele, hogy az éves biztosítási díjnak meg kell haladnia a 3000 fontot.

A This is Money lakásbiztosítási kalkulátora szerint egy 500 ezer fontnyi értékű lakással rendelkező ügyfélnek, akinek a lakáshoz tartozó ingóságai nem haladják meg a 50 ezer fontot, és az újjáépítési költség a 350 ezer fontot, körülbelül 500 fontnyi költséget jelent évente lakásbiztosítás díja.

Bár a konstrukció főként a tehetősebb rétegeket célozza, a biztosítási alkusz úgy hidalja át az igencsak jelentős minimális éves díj okozta nehézségeket, hogy engedélyezi, hogy az ügyfél a birtokában lévő ingatlanok biztosítási díjait összeolvassza, s abban az esetben ha ez meghaladja a 3000 fontot, már nincs akadálya az új termék igénybevételének.

A cég vezetője szerint az új konstrukció forradalmasíthatja a piacot, hiszen mindezidáig nem született olyan kezdeményezés, amely valóban valamilyen módon jutalmazta volna azokat, akik nem támasztanak kártérítési igényt a biztosító felé.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A társaság a befizetett biztosítási díjak 20 százalékát befekteti és ennek összegét, valamint az elért hozamokat a 3 év letelte után visszajuttatja azon ügyfeleknek, akik a kockázatviselési idő alatt nem jelentettek be kárt. A szerződés annak lejárta után még három évre meghosszabbítható.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20