2020. július 5. vasárnap Emese, Sarolta

Ő nyerte az Ötöslottó milliárdos főnyereményét: mutatjuk, kinek köszönheti


Hatalmas összegű főnyereményt sorsoltak ki szombat este az Ötöslottón; egy szerencsés játékos 4 194 319 530 forintot kaszált a "14; 21; 53; 60; 90" számsorozattal. Ezen a héten gépi sorsolás volt, a játékot Lövész József indította, az ő nevét foglalhatja imába az új magyar milliárdos.

A "14; 21; 53; 60; 90" számsorozattal feladott szelvény birtokosa ma 3 milliárd 773 forintot kaszált az Ötöslottón; a sorsolást a Pénzcentrum ezúttal is élőben közvetítette. Mivel a Luxor utolsó nyerőszáma ezen a héten páratlan volt, így a szabályok szerint gépi sorsolásra került sor az Ötöslottón. A milliárdokat érő nyerőszámokat egy vidéki játékos,

Lövész József sorsolta.

Mint az a játékszabályzatból kiderül, az interneten vagy telefonon beérkezett érvényes pályázatok közül sorsolják ki azt a 3 pályázót, akik lehetőséget kapnak az Ötöslottó televíziós sorsolási műsorában való részvételre. A 3 számhúzó-jelölt közül az élő műsorban sorsolják ki a számhúzót. Az elősorsoláson kisorsolt játékosok (számhúzó-jelöltek) alapnyereménye 30 ezer forint.

Nemrég bevezették a "számhúzói szerencseszámot": az élő műsor megkezdése előtt kisorsolt számhúzó megnevez egy számot 1 és 90 között, és amennyiben a számhúzó szerencseszámát kisorsolják, úgy ő ráadásként 1 millió forinttal is gazdagodik. Ha a száma nem szerepel a kisorsolt 5 szám között, a legnagyobb szám ötezerszeresét kapja meg,

A 2019/16. játékhéten József szerencseszáma a 81-es volt. Mivel nem húzták ki a számot, József nyereménye 450 ezer forint volt.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk