Fontos változás a magyar lottósorsolásokon: ezt minden játékosnak tudnia kell

2017. december 23. 09:00

A közeledő év végi ünnepek miatt több lottó játék húzási ideje megváltozik vagy akár teljesen elmarad. Ezen felül a játékba küldési határidők is módosulnak. Az Ötöslottó nem érintett, viszont az 51. heti Hatoslottót például már ma kihúzzák. 

Mind a Szenteste mind pedig Szilveszter napja vasárnapra esik idén, ráadásul a következő (52.) hét két munkaszüneti nappal indul. Ez pedig felbolygatja az elkövetkező lottósorsolások menetét. A legnagyobb érintett a Hatoslottó, ugyanis a holnapi (12.24.) sorsolás helyett, már a mai napon 16:00-kor megtartják azt. Míg a jövő héten, december 31. vasárnap helyett január 1-re vándorol a húzás, szintén 16:00-kor. 

A Hatoslottóhoz hasonlóan a ma esti Luxor sorsolás is módosul, ami azt jelenti, hogy nem az Ötöslottó előtt húzzák majd, hanem valamivel ebéd után, azaz 13:00-kor. Az Ötöslottó esetében nem lesznek változások. 

Lottóhúzások változása, 2017. év vége

A Kenó és Puttó szerelmesei azonban készülhetnek, hiszen, ahogy azt a táblázatban is látni lehet, jó pár húzást átütemeztek, sőt olyan is akad, ami elmarad.

A sorsolások új rendje mellett készülni kell a lottózok nyitvatartásának változására és az ügyfélszolgálati rendszert érintő módosulásokra egyaránt. Ezeket összefoglalva a lenti táblázaton lehet böngészni.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Lottózok nyitvatartási rendje, 2017. év vége

A változások miatt a Szerencsejáték Zrt. a következőkre hívja fel nyomatékosan a játékosok figyelmét:

  • 2017. december 24-25-én a Hatoslottó számhúzó akció pályázati rendszere zárva tart, ezeken a napokon regisztrálni nem lehet
  • Az Astro+Tv elősorsolása 2017. december 27-én és a TV Show közvetítése 2017. december 28-án elmarad
  • A sorsolási műsorok pontos sugárzási időpontjával kapcsolatban kérjük, kísérjék figyelemmel a Hatoslottó játék esetében az RTL Klub, a Kenó, Puttó és Luxor játékok esetében a Duna TV aktuális műsorrendjét
  • A Szerencsemix újság 2017. 52. héten először nem keddi, hanem szerdai napon, 2017. december 27-én jelenik meg. A második lapszám a megszokottak szerint, pénteken (2017. december 29-én) jelenik meg

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a Sberbank nyújtja (THM 10,97%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank (THM 11,73%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az MKB, a K&H, illetve a Cetelem és a Budapest Bank személyi kölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm