Scratching off a lottery ticket.  Please see my portfolio for other gambling related images.

Hihetetlen mázli: elvesztette a vagyont érő sorsjegyet, de visszaadták neki

MTI
2021. május 30. 14:04

Visszakapta véletlenül eldobott, egymillió dollárt (285 millió forintot) érő kaparós sorsjegyét egy massachussettsi nő a bolt tulajdonosaitól, ahol a szelvényt vásárolta.

Lea Rose Fiega márciusban vásárolt egy kaparós sorsjegyet egy southwicki boltban, a munkahelye közelében. Mint elmondta, ebédszünetben szaladt ki, nagyon sietett, gyorsan lekaparta, rápillantott, és mivel nem tűnt győztes szelvénynek, visszaadta az eladónak, hogy dobja ki.

A sorsjegy tíz napig pihent a pénztár mögött, aztán egy este a tulajdonos fia, aki átnézte a kidobott sorsjegyeket, észrevette, hogy nem volt rendesen lekaparva a szám, megtette, és kiderült, hogy egymillió dollárt ért a szelvény.

Mivel Fiega törzsvásárló a boltban, a tulaj azonnal tudta, ki vette a sorsjegyet. Áthívták a nőt a munkahelyéről, és átadták neki a nyerő szelvényt.  "El sem hittem, sírtam és megöleltem őket" - idézte fel Fiega, aki januárban súlyos Covid-19-en esett át, és gyógyulása után most duplán szerencsésnek érezte magát.

A bolt a nyerő szelvény eladásáért az állami lottóbizottságtól 10 ezer dolláros (2,8 millió forintos) jutalmat kapott, és Fiega is megjutalmazta őket. A többi pénzt pedig nyugdíjas éveire tette félre.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. augusztus 2. hétfő
Lehel
31. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?