31 °C Budapest
Lerántjuk a leplet: közülük került ki az Eurojackpot új magyar milliárdosa

Lerántjuk a leplet: közülük került ki az Eurojackpot új magyar milliárdosa

2019. november 26. 16:25

Vélhetően még nem jelentkezett az Eurojackpot magyar nyertese, vagy szimplán nem akarta kitölteni a Szerencsejáték Zrt. kérdőívét. A 10 milliárdos főnyereményt érő szelvényen kívül még több mint 318 ezret adtak fel a magyarok a múlt héten - közölte a Pénzcentrum kérdésére a Szerencsejáték Zrt.

A 47. játékhéten Magyarországon összesen 318 413 darab Eurojackpot-szelvény került játékba, amelyeken összesen 676 685 darab játékmezőt játszottak meg a játékosok a Szerencsejáték Zrt. adatai szerint - közülük ütötte meg valaki a 30 millió eurós főnyereményt. A lottótársaság a Pénzcentrum megkeresésére azt írta, a nyertesek anonimitásának biztosítása érdekében nem ad ki információt a szelvény feladási módjáról, a játékba küldés helyéről, továbbá arról sem, hogy a nyertes jelentkezése megtörtént-e már.

Ugyanakkor hozzátették, hogy ha jelentkezik az ország legújabb lottómilliárdosa, lehetősége van kitölteni a nagynyertes kérdőívet, annak tartalmát pedig a hozzájárulásával közli a Szerencsejáték Zrt.

Ebből arra lehet következtetni, hogy vagy még nem lépett színre az Eurojackpot nyertese, vagy nem kívánta kitölteni a kérdőívet.

A Szerencsejáték Zrt. azt is közölte velünk, hogy a nagynyeremény a nyereményigénylés benyújtását követő 30 napon belül kerül majd átutalással kifizetésre. A nyeremény összegének kifizetése az SZJA törvény által előírt befizetési kötelezettség összegének előzetes levonásával (nettó értéken) Euróban történik, Magyarországon működő bank bankfiókjában nyitott, Euró alapú bankszámlára.

Megírtuk, pénteken hatalmas szerencse érte egy honfitársunkat: a 3; 12; 24; 37; 38; 3; 7 számsorral nem kevesebb, mint 10 milliárd forintot nyert az Eurojackpoton pénteken este. Arra, hogy valaki megüsse a főnyereményt 1 a 95 344 200-hoz az esély.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. július 30. péntek
Judit, Xénia
30. hét
Július 30.
Barátság világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?