20 °C Budapest
Lerántjuk a leplet: közülük került ki az Eurojackpot új magyar milliárdosa

Lerántjuk a leplet: közülük került ki az Eurojackpot új magyar milliárdosa

2019. november 26. 16:25

Vélhetően még nem jelentkezett az Eurojackpot magyar nyertese, vagy szimplán nem akarta kitölteni a Szerencsejáték Zrt. kérdőívét. A 10 milliárdos főnyereményt érő szelvényen kívül még több mint 318 ezret adtak fel a magyarok a múlt héten - közölte a Pénzcentrum kérdésére a Szerencsejáték Zrt.

A 47. játékhéten Magyarországon összesen 318 413 darab Eurojackpot-szelvény került játékba, amelyeken összesen 676 685 darab játékmezőt játszottak meg a játékosok a Szerencsejáték Zrt. adatai szerint - közülük ütötte meg valaki a 30 millió eurós főnyereményt. A lottótársaság a Pénzcentrum megkeresésére azt írta, a nyertesek anonimitásának biztosítása érdekében nem ad ki információt a szelvény feladási módjáról, a játékba küldés helyéről, továbbá arról sem, hogy a nyertes jelentkezése megtörtént-e már.

Ugyanakkor hozzátették, hogy ha jelentkezik az ország legújabb lottómilliárdosa, lehetősége van kitölteni a nagynyertes kérdőívet, annak tartalmát pedig a hozzájárulásával közli a Szerencsejáték Zrt.

Ebből arra lehet következtetni, hogy vagy még nem lépett színre az Eurojackpot nyertese, vagy nem kívánta kitölteni a kérdőívet.

A Szerencsejáték Zrt. azt is közölte velünk, hogy a nagynyeremény a nyereményigénylés benyújtását követő 30 napon belül kerül majd átutalással kifizetésre. A nyeremény összegének kifizetése az SZJA törvény által előírt befizetési kötelezettség összegének előzetes levonásával (nettó értéken) Euróban történik, Magyarországon működő bank bankfiókjában nyitott, Euró alapú bankszámlára.

Megírtuk, pénteken hatalmas szerencse érte egy honfitársunkat: a 3; 12; 24; 37; 38; 3; 7 számsorral nem kevesebb, mint 10 milliárd forintot nyert az Eurojackpoton pénteken este. Arra, hogy valaki megüsse a főnyereményt 1 a 95 344 200-hoz az esély.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?