12 °C Budapest

Hivatalos: ekkortól indul a SPAR webshopja, ide szállítanak ki

2019. április 29. 12:15

Jövő héten indítja el webshopját a Spar, amely kezdetben Budapestre és 49 környező településre szállít majd. A 960 millió forintos fejlesztés az év végéig csaknem száz újabb munkahelyet teremt.

Kiderült, május hatodikától élesedik a Spar webáruháza, a boltlánc sajtómeghívója szerint a házhoz szállítási szolgáltatás Budapest teljes területén és 49 környező településen érhető el. A 960 millió forintos fejlesztés az év végéig csaknem száz újabb munkahelyet teremt.

Ha óvatos akarok lenni, akkor azt mondom, hogy hónapokon belül, de lehet, hogy már heteken belül elindul a Spar webshopja Magyarországon

- mondta el egy korábbi sajtóeseményen Szalay Zsolt, a Spar ügyvezetője az üzletlánc évértékelőjén.

Az ügyvezető a Pénzcentrum kérdésére azt is elmondta, hogy az utóbbi években a webshop indításának legnagyobb nehézsége az volt, hogy a Spar az osztrák online mintát kívánta mindig is meghonosítani hazánkban, és ehhez idő kellett, de a tesztüzem már hónapok óta folyik.


Annyit elmondhatok, hogy csak a webshop indulása 100 fős bővülést jelent majd 2019-re a cégnél

- tette hozzá a bejelentéshez Heiszler Gabriella. Maczelka Márk azt is elmondta, hogy a SuperShop kártya birtokosok szűk köre már teszteli a webshopot Budapesten. Ami egyben azt is jelenti, hogy 5-6 sparos teherautó már most is járja a város utcáit.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem