Az Alexandra végnapjai: megy a levesbe az online könyváruház is

Az Alexandra végnapjai: megy a levesbe az online könyváruház is

2018. január 8. 09:00

Felszámolás alá került az alexandra.hu Kft - írja a 24.hu. A felszámolást még tavaly áprilisában kérték, de csak november végén mondta ki a fizetésképtelenséget a bíróság.

Felszámolás alá került az alexandra.hu. Az online kereskedő céget ugyanaz a Washington D.C-ben bejegyzett Rainbow LLC. alapította, amelyik Matyi Dezső egykori könyves birodalmának központi cégét, a Pécsi Direkt Kft-t. Utóbbi már lassan két éve felszámolás alá került.

A www.alexandra.hu azonban nem szűnik meg, mivel a honlap tulajdonosa és üzemeltetője már a Bookangel Kft. A szegedi székhelyű cég még tavaly közölte, hogy ők veszik át az Alexandra Online webáruházat.

Felszámolás alá került a Pécsi Direkt Kft. által alapított Alexandra Editio Zeneműkiadó Kft., valamint az Alexandra Antikvár Könyvkereskedelmi Kft. is. Ezek szintén az egykori Matyi-féle csoporthoz tartoztak.

NEKED AJÁNLJUK
Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?