16 °C Budapest
Horror áron veheted meg az új iPhone-t

Horror áron veheted meg az új iPhone-t

2017. szeptember 10. 17:30

Vészesen közeleg a nagy nap, hamarosan érkezik az új iPhone. A hivatalos bemutatás előtt kiszivárogatak a legfontosabb tulajdonságai, és az is, mennyiért vesztegetik majd a legújabb modellt.

A napokban jelentette be az Apple hivatalosan is az új okostelefonja bemutatójának pontos dátumát. Az nevezetes eseményt Szeptember 12-én tartják Cupertinóban, Kaliforniában. Ekkor leplezik le a telefon külsejét, tulajdonságait és forgalmazói árát.

Bár az Apple minden évben titkolja új zászlóshajójának pontos elnevezését, a külföldön már elkezdték gyártani az új iPhone tokot, ami felfedte az igazságot. Hetek óta egyre több cég rukkol elő az új iPhone tartozékaival, és ezek egytől egyig az iPhone 8 elnevezést használják, így ezt a forgalmazás megkezdésének közelsége miatt akár ténynek is vehetjük.

Ilyen lesz az új készülék

Méretek és külső: Az új iPhone ismét növekedésen ment keresztül, az iPhone 7-nél nagyobb, az iPhone 7 Plus-nál kisebb külső méretekkel rendelkezik. Kijelzője azonban, a keret nélküli kialakításnak köszönhetően az átlagosnál nagyobbnak ígérkezik.

Kijelző: Az új iPhone 8 Retina érintőképernyője az egyik legfejlettebb OLED megjelenítő technológiát fogja alkalmazni, ami sokkal élénkebb színeket és tisztább képeket ígér az eddig használt kijelzőnél.

Kamera: Az új Dupla lencsés iSight hátsó kamerát függőlegesen helyezték el és 12 megapixeles felbontást tud majd. Különlegessége, hogy a két egymás alatt elhelyezkedő lencsének köszönhetően képesek leszünk a kép elkészülte után fókuszt váltani.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Tárhely és ár: Kártya függetlenül a legkisebb 64Gb tárhelyű modell 999 dollár (jelenlegi árfolyamon 254 745 forint) lesz, a 256Gb-os modell 1099 dollár (280 245 forint), a legnagyobb 512Gb memóriájú változatért pedig 1199 dollárt (305 745 forint) kell majd fizetnünk.

Ez magyarországi viszonylatban könnyen jelentheti azt, hogy a készülék ára 400 ezer forintról indul majd.

Természetesen a szolgáltatói árak kedvezőbbek lesznek, különböző előfizetésekkel azonban csak novembertől vásárolhatjuk meg a készüléket.

NEKED AJÁNLJUK
EZT OLVASTAD MÁR?