1 °C Budapest
Tényleg minden középosztálybeli megengedhet egy kis helikopterezést

Tényleg minden középosztálybeli megengedhet egy kis helikopterezést

2016. december 2. 16:07

Megkezdődött a karácsonyi roham az áruházláncokban. Az akciók között a 48. héten is tényleg mindenki találhat kedvére valót. Az is kiderült, tényleg a távirányítós helikopterek, drónok lesznek az idei ünnep sztárjai.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Már múlt héten megkezdődött a karácsonyi roham, az igazi nagy őrület azonban csak az előttünk álló két hévégén várható a boltokban. Az Országos Kereskedelmi Szövetség előrejelzése szerint idén 200 milliárdos plusz forgalmat generálnak majd a vásárlók, ez 5 százalékos bővülést jelent a tavalyi évhez képest.

Az ünnepi forgatag kiszolgálásából természetesen az áruházláncok is kiveszik majd a részüket; sokan ugyanis a karácsonyi menü hozzávalói mellett itt veszik majd meg idén a fa alá valót is. Nem véletlen az sem, hogy az akciós kiadványokban tematikus mellékletekkel ösztönzik vásárlásra a családokat - a gyerekektől, a nagyszülőkig.

Szokásos heti körképünkből az is kiderült, hogy nagy valószínűséggel a távirányítós helikopterek, drónok lesznek az idei ünnep sztárjai.

Lidl

Emlékeztek még, egyesek szerint minden középosztálybéli ember ki tudna fizetni egy kis helikopterezést. Nos, a Lidl eheti, akciós kiadványa részint igazolja az állítást, ugyanis

5999 forintért kínálják a távirányítós helikoptert.

De van még a felhozatalban LEGO építőjáték-készlet 4999 forintért, STAR WARS járművek 3999-ért, elektronikai tanuló játékkészlet 2499-ért. A nagyobbak pedig a valódi, sajátmárkás szerszámok akciói között is szemezgethetnek.

KATT! További részletek a Lidl 48. heti akciós újságjában

Aldi

Az Aldi karácsonyi akciós újságjában is találhatnak kedvükre valót a repülés szerelmesei: 7999 forintért van az áruházláncnál távirányítós helikopter, illetve quadrokopter. De felcsillant a szemünk a 2999 forintért kínált fém építőjátékra, illetve a 6999 forintos fa vasút- vagy autópálya készletre is.

KATT! A legkeményebb akciókért lapozd fel az Aldi 48. heti újságját

Spar

Nincs meglepetés, az Interspar karácsonyi akciós újságjának címlapján is helikopterezésre buzdítják a - középosztálybeli - gyerekeket. Az áruházláncnál már 17999 forintért van 60 méteres hatótávolságból is működtethető drón. De akad még Mega Bloks építőkocka is a kínálatban 3999 forintért, és vélhetően népszerűek lesznek még, az akár 30 százalékos diszkonttal megvásárolható társasjátékok is.

KATT! A legütősebb akciókat az Interspar eheti újságjában találod

Tesco

A Tescónál ezen a héten nem tartották fontosnak a "középosztálybeli életérzést", nem találtunk távirányítós helikoptert egyetlen jelenleg érvényes kiadványukban sem. Azért nem kell elkeseredni, meglepően jó vételnek tűnik a 48. héten a 10990 forintért kínált "Marvel Pókember futókerékpár", a 7199 forintot kóstáló "NerfStrongarm kilövőkészlet, illetve a 42 százalékos kedvezménnyel, 18990 forintért hirdetett "4 az 1-ben játékasztal" is. Továbbá2 oldalon listázzák a kedvezményes STAR WARS játékokat; sőt, a Tesco Utazás 22 százalékos diszkonttal kínálja a kiadványban az ausztriai síelést is.

KATT! A legkomolybb akciókért nézd meg a Tesco akciós újságját!

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 29. hétfő
Taksony
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?