24 °C Budapest
Ezzel a kártyával is fizethetsz majd a Szigeten: már be is szerezheted

Ezzel a kártyával is fizethetsz majd a Szigeten: már be is szerezheted

2016. július 21. 12:32

A tegnapi naptól szerezhetünk magunknak úgynevezett prepaid - azaz előre feltölthető kártyát, aminek különösen nagy hasznát vehetjük a fesztiválokon. Mutatjuk, mire használhatod ezt a kártyát és mennyit kell érte fizetned.

Megjelent a Peak Financial Services fesztiválszezonra szánt CashCard sorozata. A Prepaid MasterCard mindent tud, amit az elmúlt több mint egy évben a CashCardtól megszokhattunk, azonban most először online rendelhető a festivalprepaid oldalán. Feltölthető debitkártyáról, átutalással, és készpénzbefizetéssel is a kijelölt feltöltőpontokon, illetve a Budapest Bank, OTP és K&H fiókhálózatában is - olvasható a cég közleményében.

A kártya lehet névre szóló, vagy akár megvásárolható az értékesítési pontokon, illetve a helyszínen is.

A kártyák közötti azonnali átutalás díjmentes. A fesztiválozók egyik legnagyobb problémája a sorbanállás és várakozás. Ezért a MasterCard lehetővé tette, hogy a PayPassos kártyával rendelkezők a VIP sorban jussanak be a Szigetre. Ezzel a kártyával azonban elég, ha csak egyvalaki tölti fel a kártyájára a társaság összes pénzét, majd egy-egy gombnyomással, azonnali jóváírással, díjmentesen átteheti a megfelelő összegeket barátai kártyájára.

Minden negyedik kártya díjmentes.

A CashCard Magyarország első, forint alapú prepaid kártyája, amely hivatalosan 2015. május 27-e óta van jelen a bankkártyapiacon. Forint alapú, elektronikus pénztárcához kapcsolt Prepaid MasterCard, amely bankfüggetlenül nyújta mindazt a szabadságot és biztonságot amelyet minden más MasterCard.

A kártya használatához nem szükséges bankszámlát nyitni, és egyenlege nem mehet mínuszba. Biztonságosan használható internetes vásárlásra, a kártyabirtokosok számos feltöltési lehetőség közül válogathatnak, és a devizakonverzió is 50 - 70 százalékkal kedvezőbb a bankokénál.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Facebook beágyazáshttps://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpenzcentrum%2Fposts%2F10154365653283762%3A0&width=500

NEKED AJÁNLJUK
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 19. péntek
Huba
33. hét
Augusztus 19.
Humanitárius világnap
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?