16 °C Budapest
Ezzel a kártyával is fizethetsz majd a Szigeten: már be is szerezheted

Ezzel a kártyával is fizethetsz majd a Szigeten: már be is szerezheted

2016. július 21. 12:32

A tegnapi naptól szerezhetünk magunknak úgynevezett prepaid - azaz előre feltölthető kártyát, aminek különösen nagy hasznát vehetjük a fesztiválokon. Mutatjuk, mire használhatod ezt a kártyát és mennyit kell érte fizetned.

Megjelent a Peak Financial Services fesztiválszezonra szánt CashCard sorozata. A Prepaid MasterCard mindent tud, amit az elmúlt több mint egy évben a CashCardtól megszokhattunk, azonban most először online rendelhető a festivalprepaid oldalán. Feltölthető debitkártyáról, átutalással, és készpénzbefizetéssel is a kijelölt feltöltőpontokon, illetve a Budapest Bank, OTP és K&H fiókhálózatában is - olvasható a cég közleményében.

A kártya lehet névre szóló, vagy akár megvásárolható az értékesítési pontokon, illetve a helyszínen is.

A kártyák közötti azonnali átutalás díjmentes. A fesztiválozók egyik legnagyobb problémája a sorbanállás és várakozás. Ezért a MasterCard lehetővé tette, hogy a PayPassos kártyával rendelkezők a VIP sorban jussanak be a Szigetre. Ezzel a kártyával azonban elég, ha csak egyvalaki tölti fel a kártyájára a társaság összes pénzét, majd egy-egy gombnyomással, azonnali jóváírással, díjmentesen átteheti a megfelelő összegeket barátai kártyájára.

Minden negyedik kártya díjmentes.

A CashCard Magyarország első, forint alapú prepaid kártyája, amely hivatalosan 2015. május 27-e óta van jelen a bankkártyapiacon. Forint alapú, elektronikus pénztárcához kapcsolt Prepaid MasterCard, amely bankfüggetlenül nyújta mindazt a szabadságot és biztonságot amelyet minden más MasterCard.

A kártya használatához nem szükséges bankszámlát nyitni, és egyenlege nem mehet mínuszba. Biztonságosan használható internetes vásárlásra, a kártyabirtokosok számos feltöltési lehetőség közül válogathatnak, és a devizakonverzió is 50 - 70 százalékkal kedvezőbb a bankokénál.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Facebook beágyazáshttps://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpenzcentrum%2Fposts%2F10154365653283762%3A0&width=500

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?