9 °C Budapest

Műszaki cikket nőknek karácsonyra? Adunk 5 tippet

2015. december 15. 16:30

A férfiaknak sokszor fogalmuk sincs, mivel lephetnék meg párjukat karácsonyra. Ha még mindig nem jött meg az isteni szikra, most adunk néhány tippet, hogy milyen karácsonyi ajándékot vehetünk a hölgyeknek parfüm, ruha, vagy könyv helyett.

Már kevesebb, mint két hét van hátra az ünnepekig, de sokan még mindig nem tudják, mivel lephetnék meg a szeretteiket. Most összeszedtünk néhány műszaki cikket, amivel biztosan sikert arathatunk a hölgyeknél.

Okostelefon

A klasszikus IT-s termékek egyértelműen népszerűek a karácsonyi szezonban, az Intel felmérése szerint például nem csak a drága, hanem az olcsó okostelefonok is kiemelkedően jól fogynak idén. Az okostelefonok mellé ráadásul kiegészítőket is vásárolhatunk, amiből a legtöbb termék 10 ezer forint alatt beszerezhető. 

Tablet

A táblagépek szintén kelendőek, nemcsak a férfiak, hanem a nők körében is. A hordozható készülékek ráadásul kényelmesek is, hiszen bárhová könnyen magunkkal vihetjük. Már körülbelül 15 ezer forinttól is lehet kapni, de az átlagára 25 és 50 ezer forint között mozog, a legfelső kategóriás termékek pedig akár több százezer forintba is kerülhetnek.

Okosóra

Az idei év slágere az okosóra, amely egyfajta hordható számítógépként működik. Az okostelefon-alkalmazások mellett FM rádió, valamint audio- és videofájlok lejátszására is képes. Egyes modellek már a mobiltelefonok minden funkcióját képesek használni, akár még hívást is fogadnak, vagy kezdeményeznek. Ez a termék is kapható 10 ezer forint alatt, persze az "okosabb" órákhoz ennél borsosabb áron juthatunk hozzá.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Digitális képkeret

A digitális képkeretek régebben csupán fényképek megjelenítésére szolgáltak, ma már azonban ennél jóval többre is képesek lehetnek. Nemcsak a képernyő-méretek és felbontások, illetve a belső memória növekedett, hanem egyes modellek már távirányítóval rendelkeznek, és van bennük a naptár, mozgókép és hangfájl-lejátszási lehetőség is. Típustól és felszereltségtől függően körülbelül 10 és 90 ezer forint között mozog egy digitális képkeret ára.

E-book

Aki szeret olvasni, annak garantáltan tartalmas ajándék lehet egy e-könyv olvasó. Már körülbelül 20 ezer forinttól elérhetőek ezek a termékek, ráadásul számos e-könyv ingyenesen is letölthető. Emellett azért is hasznos, mert ma már számos olyan könyv van, ami csak elektronikusan létezik, nyomtatott formában nem is érhető el.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem