Ezekkel a számokkal csak nyerni lehet az Ötöslottón

Ezekkel a számokkal csak nyerni lehet az Ötöslottón

2015. május 29. 10:30

Ezen a héten is játékot hirdet a Pénzcentrum; nyerd meg velünk ingyen az Ötöslottó gigászi, 5 milliárd forintos főnyereményét. Vagy legalábbis annak egy részét.

A 22. játékhéten minden idők 2. legnagyobb főnyereménye keresi gazdáját az Ötöslottón. Viszont, ha most sem lesz telitalálat, akkor a 23. héten már abszolút rekordért izgulhatnak a játékosok. Az eddigi legnagyobb jackpot ugyanis 5,09 milliárd forint volt az Ötösön, még 2003-ban.

A giganyeremény természetesen a Pénzcentrum szerkesztőinek játékkedvét is feltüzelte. Mivel azonban egy ekkora nyeremény hatalmas felelősséggel és lelki megterheléssel is jár, így mi megelégszünk egy kisebb részével is.

Ezért úgy döntöttünk, közösségi lottózást indítunk. A szelvényt mi már megvettük (szerkesztőink szerencseszámait játszottuk meg); neked csak annyi a dolgod, hogy május 30-án (szombat) 18 óráig megosztod a fenti posztot, és a poszt hozzászólásainál megírod, mi a szerencseszámod. Tehát MEGOSZTANI és HOZZÁSZÓLNI is kell!

Múlt heti játékunkban közel 5000-en vettek rész, ez azt jelenti, hogy egy főnek így is kb. 1 millió forint ütötte volna a markát.

Ha megütjük a nettó 5 milliárd forintos főnyereményt, azt a Pénzcentrum szerkesztői mellett azok között osztjuk szét (egyenlően; az esetleges adók, járulékok, illetékek levonása után), akik mindkét fenti feltételnek eleget tettek. Ha 4-3-2 találatot érünk el, azt a Pénzcentrum szerkesztősége befekteti (egy cukrászdában...).

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 19. csütörtök
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?