5 °C Budapest

Anyák napja: 5 ajándék, aminek mindenki örülne

2015. május 1. 10:01

Idén május 3-án, azaz most vasárnap lesz anyák napja. Ez egy megfelelő alkalom arra, hogy támogassuk, segítsük édesanyánkat. A Pénzcentrum ezúttal arra mutat ötleteket, hogyan lephetjük meg édesanyánkat úgy, hogy ő ne érezze magát kellemetlenül.

1. Ajándékkártya

Ma már szinte minden boltban lehetőségünk nyílik ajándékkártya vásárlására. Gondolkozhatunk ruhaboltban, könyvesboltban, de akár bútorboltban is. A lényeg, hogy édesanyánk végül azt tudja megvásárolni magának, amire igazán szüksége van.

2. Ajándékutalvány

Ez abban különbözik az ajándékkártyától, hogy az utalványra feltöltött összeget több helyen is felhasználhatjuk, illetve nem konkrét terméket, hanem valamilyen szolgáltatást lehet igénybe venni. Többféle csomag közül is választhatunk, például itt és itt. Édesanyánk ekkor kedve szerint mehet akár fürdőbe, borkóstolóra, vagy masszázsra is.

3. Belépő

Ma már a számítógép előtt ülve könnyen vásárolhatunk színházjegyet, múzeumi belépőt, vagy koncertjegyet. Ezen az oldalon például egyszerűen válogathatunk. A legjobb, ha páros belépőt veszünk és mi is elmegyünk édesanyánkkal a választott programra.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

4. Tárgy otthonra

Ha tudjuk, hogy édesanyának szüksége lenne valamire a háztartásban, akkor ezzel figyelmességgel nagy sikert arathatunk. Legyen az egy süteményforma vagy egy elavult háztartási gép cseréje.

5. Töltsük fel a hűtőt / főzzünk

Amennyiben édesanyánk semmiféle ajándékot nem fogadna el tőlünk, de mi szeretnénk neki segíteni, illetve meglepni őt, akkor menjünk el és vásároljunk be neki otthonra. Azonban, ha úgy érezzük, ezzel nem aratnánk sikert, akkor főzzünk édesanyának egy ebédet. Hiszen sok-sok éven át ő főzött ránk, így ő kivehet egy szabadnapot.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 4. szombat
Ráhel, Csenge
5. hét
Február 4.
Rákellenes világnap
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?