1 °C Budapest

Ezek a legolvasottabb e-könyvek karácsonykor - itt a lista!

Pénzcentrum
2012. december 15. 15:35

A novemberi sikerlistán az előző hónap legjobbjai rendíthetetlenül tartják magukat: a rangsorban három olyan szerzőt is találunk, akinek egyszerre két könyve szerepel a Bookline e-könyv TOP 10-ben. A dobogós helyeken Fejős Éva Éjszaka Bangkokban című kisregényét és az Ötven árnyalat-trilógia 1. és 2. részét találjuk.

6:4 arányban a magyar szerzők kerekedtek felül az e-könyves sikerlista 10-es mezőnyében, a nők pedig még mindig többségben vannak a férfiakkal szemben. Az elmúlt hónapban ráadásul három olyan szerző is akad a listán, aki duplázott: Fejős Éva Éjszaka Bangkokban című kisregényével (1.) és a vámpíros Holtodiglannal (5.) szerepel a legjobbak között, E. L. James sikersorozata, az Ötven árnyalat-trilógia első két epizódja pedig - nem meglepő módon - a 2. és 3. helyen tanyázik. A harmadik duplázó Frei Tamás, aki a 9. és 10. helyen védi meg a férfiszerzők becsületét A Bankár és A Megmentő című regényeivel.

Úgy tűnik, E. L. James bestseller sorozatának sikere más könyvek olvasottságára is jó hatással van, hiszen Sylvia Day Hozzád kötve című, szintén erotikus-romantikus regényét elsősorban azoknak ajánlják, akik szerették az Ötven árnyalat-trilógiát. A perzselő szenvedéllyel teli regény ezúttal a 6. helyig jutott az e-könyves listán, amelyet a 7. helyen Bárdos András és Kern András közös újdonsága, az önéletrajzi ihletésű Kern András - Ezt nem lehet leírni követ. Az ország egyik legismertebb színművésze meglepő történeteket osztott meg Bárdos Andrással, és bár beszélgetésük közben számos alkalommal hangzott el az a bizonyos "Ezt nem lehet leírni!", azért jó pár felejthetetlen sztori került napvilágra a könyvben. A sikerlista már-már állandó vendége, Fábián Janka ezúttal ismét Rozmaring című kisregényével képviselteti magát a legjobbak között.

A romantika és a kaland így karácsony közeledtével talán még inkább vonzza az olvasókat, nem beszélve az e-könyvekről: biztosak lehetünk benne, hogy a tavalyhoz képest idén karácsonykor jóval többen lepik meg szeretteiket egy praktikus e-könyv-olvasóval. Mert mi is lehetne tökéletesebb ajándék egy külön bejáratú zsebkönyvtárnál?

 

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 2. péntek
Melinda, Vivien
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 2. 07:52