3 °C Budapest

Ezért nyúlt milliónyi magyar a telefonjához a Tescóban

Pénzcentrum
2012. szeptember 19. 16:03

109 magyarországi Tesco áruház kínál ingyenes wifi-elérést, mely egyre népszerűbb a vásárlók körében. Az áruházlánc felmérései szerint a Tesco-s wifi felhasználók száma mára már meghaladta az egymilliót - tájékoztat közleményében a Tesco Magyarország.

Az áruházlánc nyár elején kezdte telepíteni az ingyenes internet-elérést áruházaiban. A fejlesztés ütemét jól mutatja, hogy június végén még mindössze tucatnyi hipermarketben működött a szolgáltatás, szeptember közepére viszont már a százat is meghaladja a wifi-s áruházak száma.

A Tesco vásárlói wifi felhasználókra vonatkozó felmérései alapján az elmúlt héten a felhasználók száma meghaladta a százezer főt, ami átlagosan több mint ezer internetezőt jelent áruházanként. A vásárlók kedvelik az internetezés ezen módját, ez idáig országszerte több mint 1 millió felhasználó élt az ingyenes wifi-elérés lehetőségével a Tesco áruházakban.

Az elmúlt évek egyik érdekes fogyasztói trendje ugyanakkor, hogy az okostelefonok elterjedésével a vevők vásárlás közben gyakran leellenőrzik a bolt árait, összehasonlítják azt más üzletek kínálatával. Sok esetben pedig -különösen, ha értékesebb termékről van szó- hajlandóak más áruházat keresni, vagy akár az internetről rendelni.

A Tesco közleménye emlékeztet arra, hogy az ingyen wifin keresztül a vásárlók az áruházlánc mobil alkalmazását is letölthetik, mely segít bevásárlólistát készíteni az akciós termékekből, és oda is vezet a legközelebbi Tescóhoz.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 27. 16:06