15 °C Budapest

Egy óra alatt elfogyott az összes iPhone

Pénzcentrum
2012. szeptember 14. 18:00

Mindössze egyetlen óra kellett ahhoz, hogy az Apple eladja az új iPhone első napra felhalmozott készleteit, így akik most rendelnek, azok már nem juthatnak hozzá az értékesítés megindulásának napján, szeptember 21-én - írja a Marketwatch. 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Gyorsan elkapkodják a vásárlók az Apple legújabb okostelefonját, az iPhone 5-öt, amit szerdán mutatott be a társaság. A készülék megrendelésére ma, nyugati parti idő szerint éjféltől volt lehetőség. A telefonhoz kilenc országban már szeptember 21-től hozzájuthatnak a fogyasztók a cég tervei szerint.

Mindössze egy óra alatt el is fogyhattak a készletek, amelyeket az értékesítés első napjára halmozott fel az Apple, ugyanis egy órával később már nem lehetett úgy leadni megrendelést, hogy a leszállítás várható napja szeptember 21-e legyen. Legalább két hetet kell várni rá.

Egy óra alatt elkapkodták az új iPhone-okat!


Szeptember 28-tól további 22 országban, köztük Magyarországon is megvásárolható lesz a készülék és az év végéig már 100 országban lesz elérhető. Ez minden idők legagresszívabb iPhone-bevezetése az Apple-nél.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 28. 12:00