Egy óra alatt elfogyott az összes iPhone

Pénzcentrum
2012. szeptember 14. 18:00

Mindössze egyetlen óra kellett ahhoz, hogy az Apple eladja az új iPhone első napra felhalmozott készleteit, így akik most rendelnek, azok már nem juthatnak hozzá az értékesítés megindulásának napján, szeptember 21-én - írja a Marketwatch. 

Gyorsan elkapkodják a vásárlók az Apple legújabb okostelefonját, az iPhone 5-öt, amit szerdán mutatott be a társaság. A készülék megrendelésére ma, nyugati parti idő szerint éjféltől volt lehetőség. A telefonhoz kilenc országban már szeptember 21-től hozzájuthatnak a fogyasztók a cég tervei szerint.

Mindössze egy óra alatt el is fogyhattak a készletek, amelyeket az értékesítés első napjára halmozott fel az Apple, ugyanis egy órával később már nem lehetett úgy leadni megrendelést, hogy a leszállítás várható napja szeptember 21-e legyen. Legalább két hetet kell várni rá.

Egy óra alatt elkapkodták az új iPhone-okat!


Szeptember 28-tól további 22 országban, köztük Magyarországon is megvásárolható lesz a készülék és az év végéig már 100 országban lesz elérhető. Ez minden idők legagresszívabb iPhone-bevezetése az Apple-nél.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?