Már árulják az új iPhone-t

Pénzcentrum
2012. július 13. 10:23

Bár a hivatalos megjelenésig még valószínűleg hónapokat kell várni, Kínában már most árulják az iPhone 5 mobiltelefont.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Az ázsiai ország legnagyobb online áruházában már hónapok óta rendeléseket vesznek fel az új okostelefonra, melynek ára  - az eladótól függően - 1000 jüan (37 ezer forint) és 7000 jüan (260 ezer forint) között mozog. A telefon hivatalosan valószínűleg csak az ősszel jelenik majd meg, és valószínűleg a neve sem iPhone 5 lesz majd.

A taobao.com nevű, a világ egyik legnagyobb online kereskedelmi oldalának számító honlapon többen is kínálnak eladásra 5-ös iPhone-t: az árak és a szállítási feltételek is változóak, de több eladó már képet is melléket (a gyártó Apple még nem tett közzé képet az új készülékről, valószínűleg csak közvetlenül a megjelenés előtt publikálják majd). Az egyik kínai eladó a Daily Mail című brit napilapnak elmondta, hogy már több tucat megrendelést kapott az új készülékre, amit - állítása szerint - Amerikából szállít majd.


Fotó: taobao.com


Az ázsiai országban egyébként rendkívüli az érdeklődés az Apple készülékei iránt, sok vásárló kimondottan arra törekszik, hogy a hivatalos kínai megjelenés előtt beszerezze a legújabb telefonokat, táblagépeket. Az Apple jelenleg öt boltot működtet az országban, de hamarosan több új üzlet nyitása is várható.

A hírek szerint azonban az amerikai cég legújabb okostelefonjára még hónapokat kell várnunk: valószínűleg augusztus és október között kerül majd hivatalosan a boltok polcaira.

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18