Már árulják az új iPhone-t

Pénzcentrum
2012. július 13. 10:23

Bár a hivatalos megjelenésig még valószínűleg hónapokat kell várni, Kínában már most árulják az iPhone 5 mobiltelefont.

Az ázsiai ország legnagyobb online áruházában már hónapok óta rendeléseket vesznek fel az új okostelefonra, melynek ára  - az eladótól függően - 1000 jüan (37 ezer forint) és 7000 jüan (260 ezer forint) között mozog. A telefon hivatalosan valószínűleg csak az ősszel jelenik majd meg, és valószínűleg a neve sem iPhone 5 lesz majd.

A taobao.com nevű, a világ egyik legnagyobb online kereskedelmi oldalának számító honlapon többen is kínálnak eladásra 5-ös iPhone-t: az árak és a szállítási feltételek is változóak, de több eladó már képet is melléket (a gyártó Apple még nem tett közzé képet az új készülékről, valószínűleg csak közvetlenül a megjelenés előtt publikálják majd). Az egyik kínai eladó a Daily Mail című brit napilapnak elmondta, hogy már több tucat megrendelést kapott az új készülékre, amit - állítása szerint - Amerikából szállít majd.


Fotó: taobao.com


Az ázsiai országban egyébként rendkívüli az érdeklődés az Apple készülékei iránt, sok vásárló kimondottan arra törekszik, hogy a hivatalos kínai megjelenés előtt beszerezze a legújabb telefonokat, táblagépeket. Az Apple jelenleg öt boltot működtet az országban, de hamarosan több új üzlet nyitása is várható.

A hírek szerint azonban az amerikai cég legújabb okostelefonjára még hónapokat kell várnunk: valószínűleg augusztus és október között kerül majd hivatalosan a boltok polcaira.

NEKED AJÁNLJUK
Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19