Heteken belül jön az iPhone 5

Pénzcentrum
2012. augusztus 19. 11:05

Az elmúlt két hétben felerősödtek a piaci várakozások azzal kapcsolatban, hogy az Apple szeptember elején bemutatja az iPhone 5-öt, egy hónappal korábban, mint ahogy arra a legtöbben számítottak

Az Apple-t követő elemzők eddig azzal számoltak, hogy az új termék csak októberben érkezik meg, több technológiai témákkal foglalkozó blog azonban olyan információkat szellőztetett meg, hogy a cég szeptember 12-én készül bemutatni az iPhone 5-öt.

Az iMore szakportál úgy tudja, hogy szeptember 12-én tartja meg az iPhone 5 bemutatására hivatott eseményt az Apple és ezzel egyidőben már megkezdődhet a készülékek rendelése is. Az értékesítések az Egyesült Államokban 9 nappal később, szeptember 21-én kezdődnek, míg a nemzetközi piacokra október első hetétől, valószínűleg október 5-től kerül az Apple legújabb okostelefonja.

Az Apple évente dobja piacra okostelefonja újabb verzióit, tavaly az iPhone 4S-t október 4-én mutatta be a társaság, három nappal később már rendelhető volt a készülék és október 14-től került az üzletekbe az Egyesült Államokban. Két héttel később pedig már Amerikán kívül is megvásárolható volt.

Hatalmas sikersztorivá vált az iPhone, azóta, hogy 2007 nyarán piacra dobta az elsőt a társaság, már összesen 244 millió darabot értékesített belőle. Bár már azelőtt voltak okostelefonok a piacon, hogy az iPhone megjelent volna, mégis az Apple készülékének piacra dobásától számítják az okostelefonok megjelenését.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?