3 milliárd az Ötöslottó főnyereménye! Mutatjuk a számokat

Pénzcentrum
2012. május 5. 15:04

Most szombaton minden idők harmadik legnagyobb Ötöslottó nyereménye keresi szerencsés gazdáját, ráadásul a Hatoslottón is hatalmas a tét.

Mutatjuk a számokat!
Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:
21, 36, 68, 69, 87

Kattints ide és nézd meg, elvitte-e valaki a főnyereményt


Milliárdos jackpotok várják ezen a héten a lottózókat: az Ötöslottó főnyereménye 3 050 millió forint, a Hatoslottóé 1 248 millió forint.

Az Ötöslottón minden idők legtöbb alapjátékát, több mint 14,5 millió darabot 2003 novemberében küldték játékba. Akkor a halmozódás történetének leghosszabb, 38 hetes időszaka végén a tét minden idők legnagyobb Ötöslottó nyereménye, 5 092 890 758 forint volt.


Amennyiben ezen a héten egy szelvényen jelölik meg mind az öt nyertes számot, a főnyeremény a harmadik legnagyobbként kerül be krónikánkba.

Meddig halmozódhat?

A Szerencsejáték Zrt. 1991-ben vezette be a halmozódást. A nyeremény maximum egy éven át halmozódhat (egyébként minden nyerőosztály, tehát a 4, 3 és 2 találatos is halmozódhat, a gyakorlatban azonban ez inkább az öttalálatos nyerőosztályra jellemző).

Amennyiben a halmozódás kezdő időpontjától számított 1 éven belül tartott utolsó sorsoláson sincs nyertes az adott nyerőosztályban, akkor a halmozódás véget ér, a halmozott nyeremény pedig felosztásra kerül.

Az Ötöslottó esetében az eddigi leghosszabb halmozódás 38 hét volt. Az eddigi utolsó telitalálat 2011. november 19-én született, és közel kétmilliárd forintot ért.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Hatoson is milliárdos a tét

A Hatoslottó is hatalmas összeggel készül az eheti sorsolásra. 15 hete senkinek sem sikerült elvinnie a főnyereményt, így ezen a héten már 1 milliárd 248 millió forintért lehet játszani.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. február 6. hétfő
Dorottya, Dóra
6. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?