-1 °C Budapest

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?

Pénzcentrum
2012. január 17. 12:02

Tavaly decemberben az előző hónaphoz képest emelkedett az előfizetések száma a hazai mobilpiacon, mind a teljes előfizetői szám, mind pedig a forgalmazásban lévő előfizetések száma emelkedést mutatott, az egy évvel korábbi szinthez képest azonban egyre növekvő mértékű a visszaesés az előfizetések számában. A 100 lakosra jutó előfizetések száma is emelkedett, tavaly év végén 117,3 mobil előfizetés jutott 100 lakosra. A tavalyi utolsó hónap nyertese a T-Mobile és a Vodafone volt, több mint 30-30 ezer ügyfelet szereztek decemberben, míg a Telenor ügyféltábora több mint 10 ezerrel csökkent, közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). 

47 ezerrel, közel 11,69 millióra emelkedett a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizető-száma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest több mint 112 ezerrel nőtt, így ez az érték közel 11,1 millió volt tavaly év végén.

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?


2011 decemberében a hívásfogadásra alkalmas kártyák száma alapján 100 főre 117,35 SIM-kártya jutott.


Tavaly decemberben a T-Mobile és a Vodafone piaci részesedést tudott szerezni, míg a Telenor ügyfeleket veszített a hónapban. December végére a hívásfogadásra alkalmas kártyák alapján számolva a T-Mobile részesedése az előző havi 44,93 százalékról 45,04 százalékra, a Vodafone-é 22,81 százalékról 22,99 százalékra nőtt, míg a Telenoré 32,25 százalékról 31,97 százalékra csökkent.

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?


Tavaly év végére a forgalmazásban résztvevők, azaz a havi díjas előfizetéssel rendelkezők és az előre fizetett előfizetések közül az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók száma alapján a Vodafone piaci részesedése az előző havi 22,59 százalékról 22,62 százalékra, a T-Mobile-é 45,38 százalékról 45,40 százalékra emelkedett, míg a Telenoré 32,03 százalékról 31,98 százalékra csökkent.

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?


A tavalyi év utolsó hónapja komoly mozgásokat hozott az egyes szolgáltatók ügyfélszámában, a T-Mobile és a Vodafone több mint 30 ezer ügyfelet szerzett, míg a hónap vesztese a Telenor volt, több mint 10 ezerrel csökkent az ügyfélszám.

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 8. csütörtök
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 22:14
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19