2 °C Budapest

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?

Pénzcentrum
2012. január 17. 12:02

Tavaly decemberben az előző hónaphoz képest emelkedett az előfizetések száma a hazai mobilpiacon, mind a teljes előfizetői szám, mind pedig a forgalmazásban lévő előfizetések száma emelkedést mutatott, az egy évvel korábbi szinthez képest azonban egyre növekvő mértékű a visszaesés az előfizetések számában. A 100 lakosra jutó előfizetések száma is emelkedett, tavaly év végén 117,3 mobil előfizetés jutott 100 lakosra. A tavalyi utolsó hónap nyertese a T-Mobile és a Vodafone volt, több mint 30-30 ezer ügyfelet szereztek decemberben, míg a Telenor ügyféltábora több mint 10 ezerrel csökkent, közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). 

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
47 ezerrel, közel 11,69 millióra emelkedett a három hazai mobiltelefon-szolgáltató teljes előfizető-száma. A forgalmat generáló ügyfeleké az előző hónaphoz képest több mint 112 ezerrel nőtt, így ez az érték közel 11,1 millió volt tavaly év végén.

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?


2011 decemberében a hívásfogadásra alkalmas kártyák száma alapján 100 főre 117,35 SIM-kártya jutott.


Tavaly decemberben a T-Mobile és a Vodafone piaci részesedést tudott szerezni, míg a Telenor ügyfeleket veszített a hónapban. December végére a hívásfogadásra alkalmas kártyák alapján számolva a T-Mobile részesedése az előző havi 44,93 százalékról 45,04 százalékra, a Vodafone-é 22,81 százalékról 22,99 százalékra nőtt, míg a Telenoré 32,25 százalékról 31,97 százalékra csökkent.

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?


Tavaly év végére a forgalmazásban résztvevők, azaz a havi díjas előfizetéssel rendelkezők és az előre fizetett előfizetések közül az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók száma alapján a Vodafone piaci részesedése az előző havi 22,59 százalékról 22,62 százalékra, a T-Mobile-é 45,38 százalékról 45,40 százalékra emelkedett, míg a Telenoré 32,03 százalékról 31,98 százalékra csökkent.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?


A tavalyi év utolsó hónapja komoly mozgásokat hozott az egyes szolgáltatók ügyfélszámában, a T-Mobile és a Vodafone több mint 30 ezer ügyfelet szerzett, míg a hónap vesztese a Telenor volt, több mint 10 ezerrel csökkent az ügyfélszám.

A T-Mobile és a Vodafone szerzi meg a Telenor ügyfeleit?

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 28. csütörtök
Simon, Szimonetta
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 27. 20:59