20 °C Budapest

Ezt veszik karácsonyra a szupergazdagok

Pénzcentrum
2011. október 28. 09:32

Közzétette idei karácsonyi katalógusát a luxuscikkeket forgalmazó Neiman Marcus áruházlánc. A kiadvány érdekessége, hogy hatvan olyan termék is szerepel benne, amelyek olcsóbbak 100 dollárnál (21 ezer forint) - írja a Napi Gazdaság.

A katalógus igazi csemegéi azok a különlegességek, amelyekkel azokat lephetjük meg, akiknek mindenük megvan. Így rendelhetünk például kristálycsillárral díszített luxus-jurtát, vagy akár egy 395 ezer dollár (83 millió forint) értékű Ferrari sportautót.

 


Az idei választék sztárja egy szökőkút lehet: az egymillió dollárba (211 millió forint) kerülő vízi csodát ugyanaz a WET nevű cég tervezte, amely a Las Vegas-i Bellagio Hotel világhírű szökőkútját. A vételár egy részét a fejlődő országok ivóvízfejlesztésére fordítják.

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?