28 °C Budapest

Fillére pontosan azonos árak a mobil szolgáltatóknál

Pénzcentrum
2011. július 7. 08:32

Csak kerekítési különbségek vannak egyes mobilszolgáltatók között a roaming díjak tekintetében. Az uniós maximumhoz igazított értékek néhány centes különbséggel köszönnek vissza mind a 3 hazai mobilszolgáltatóknál, legalábbis a három alap roaming díj esetében - írja a Napi Gazdaság.

A szolgáltatók elmondása szerint a július - augusztusi időszak a legforgalmasabb a roaming hívások tekintetében, bár a téli hónapokban is jellemző a nagyobb arányú forgalom az egyre  jellemzőbb síutak miatt.

Az alap díjak lehet, hogy szinte fillérre pontosan megegyeznek egyes szolgáltatóknál, de a külföldi telefonálásra megalkotott csomagok között nagyobb különbségek lehetnek. Ezek a csomagok kifejezetten a nyaralók és gyakran utazók telefonos igényeit szolgálja ki. Az alap előfizetés mellé egy bizonyos fix összegért minden szolgáltatónál nagy mértékben csökkenthetők a roaming díjak. 

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?