Milliókat költenek a nők fodrászra

2010. december 19. 11:02

Egy Nagy-Britanniában készült felmérés szerint a gyengébbik nem hajmeresztő összeget költ élete során arra, hogy a frizurája mindig kifogástalan állapotban legyen.

A brit OnePoll piackutaó cég 3000 fővel készült kutatása szerint egy nő átlagosan mintegy 26 500 fontot (8,6 millió forint) költ hajkoronájára teljes élethossza alatt, beleértve a hajápoló szereket és a fodrászszalonokban otthagyott pénzt is. A közvélemény kutatásból az is kiderült, hogy a megkérdezett nők közel egynegyede még az ételnél is többet költ havonta a frizurájára.

 

Élete során sok nő egy kisebb vagyont költ a hajára (Forrás: Daily Mail)


A felmérésből azonban az is felszínre került, hogy a nők mellett a férfiak is egyre több időt és pénzt áldoznak hajviseletükre. A férfiak mintegy egyötöde havonta 30 fontnál (9 750 forint) is többet hagy ott a fodrászatban vagy a drogériában vett hajápoló szerekre, ami ugyan eltörpül a nők hajápolásra szánt büdzséje mellett, de mindenképp az ez irányú költekezés növekvő tendenciáját mutatja.

 

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?