28 °C Budapest

Új mobilinternet szolgáltató a magyar piacon

2010. december 16. 20:02

2010. december elején indította el mobilinternet szolgáltatását a NordTelekom Nyrt. A cég alternatív szolgáltatóként a Vodafone hálózatát veszi igénybe a szolgáltatáshoz. Érdekesség, hogy a megszokottal ellentétben a mobilinternet-előfizetés akkor olcsóbb, ha a hűségidő nélküli opciót választjuk.

A karácsony előtti ajándékvásárlási rohamra összpontosítva, december elején elindította mobilinternetes szolgáltatását a NordTelekom Nyrt. A távközlési szolgáltató vállalat a Vodafone Magyarország hálózatán vezette be a szolgáltatást.

A mobilinternet szolgáltatás 1, 3 és 8 GB-os csomagokkal indul, és a kétéves hűségidő mellett lehetőség van hűségidő nélkül is szerződést kötni. Azok az ügyfelek, akik már meglévő NordTelekom szolgáltatásuk mellé választják a mobilinternetet, további kedvezményeket kapnak.

"Mivel nálunk a hűségidő nélküli csomag az olcsóbb, arra számítok, hogy ezen az igen dinamikusan növekvő piacon is gyorsan részesedést tudunk majd szerezni. Hiszen olyan piaci szegmenseket is el tudunk érni, akiket korábban mások nem tudtak megszólítani. Ilyenek lehetnek például a szemeszterekre előfizető diákok, vagy épp a nyári szezont a Balatonon töltő üzletemberek" - mondta Dr. Gácsi Mihály, a NordTelekom Nyrt. igazgatóságának elnöke.

A hűségidő nélküli szerződéskötés esetén az ügyfeleknek ugyan 7 ezer forintos kauciót kell fizetniük, de ezt az összeget a szolgáltatás végén a modem ellenében visszakapják.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?