19 °C Budapest

10,5 milliárd SuperShop-pont: rákaptak a vásárlók

2010. február 19. 09:52

Az elmúlt időszak különösen nagy sikereket hozott a SuperShop törzsvásárlói kártya számára. A kártyabirtokosok  száma 1,8 millió, a tervek szerint hamarosan a 2 milliót is elérik -hangzott el a SuperShop mai sajtótájékoztatóján.

Szabó Szergej, a SuperShop Kft. vezérigazgatója elmondta: a legnagyobb ügyfél továbbra is a SPAR áruházlánc maradt, de például a Burger Kingben is egyre gyakrabban veszik elő a felhasználók kártyájukat. A program 10 éves fennálása óta 10,5 milliárd pontot bocsátottak ki, ez pedig egy rendkívül hatékony vásárlásgeneráló folyamatot jelent.

2009-ben félmillió új kártyaigénylést regisztráltak: jelentős lépés volt az ideiglenes kártya bevezetése, így az első vásárlástól kezdve gyűjthetőek a pontok. Bevezették a "brandelt" kártyákat, így tetszés szerint választható partnerlogó a kártyára. Hatékony a társkártya-rendszer is, ami a családon belüli pontösszegzést segíti.

Ebben az évben a tervek szerint több kicsi, és 1-2 nagyobb piaci szereplővel is partneri szövetséget köt a pontgyűjtő-hálózat, konkrét részleteket azonban a menedzsment még nem árult el. Hamarosan lehetséges lesz SuperShop ponttal online is fizetni, ennek jelenleg is folyik a tesztelése. Külföldi terjeszkedésben egyelőre még nem gondolkozik a kibocsátó.

Az egyik legdinamikusabban fejlődő partner a Burger King: a gyorsétteremláncnál a SuperShop kártya hálózati bevezetését komoly technikai, informatikai fejlesztés előzte meg. A Burger King vásárlói már több mint 1 millió SuperShop pontot gyűjtöttek.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?