25 °C Budapest

Abramovics értékes műkincsekkel dekorálja ki a csodajachtot

Pénzcentrum
2010. január 21. 16:02

A Blohm & Voss vállalat gőzerővel dolgozik az orosz milliárdos által megrendelt gigantikus jachton, a tervek szerint még idén vízre bocsátják a 170 méteres mirákulumot. A már hónapokkal ezelőtt a világ legnagyobb magánjachtjaként beharangozott "Eclipse" névre keresztelt vízi jármű tulajdonosa sem tétlenkedik, Abramovics megkezdte a hajóhoz méltó műkincsek felvásárlását.

A jacht kivételes jellemzői közül említést érdemel a páncélozott hajótest, a rakétavédelmi rendszer, a helikopter leszálló, a golyóálló üvegek, valamint az egyedülálló sugárpajzs, mely a fényképezőket megbénító fénynyalábok segítségével ellehetetleníti a lesifotósok munkáját.

Az utasok életén túl a jachton elhelyezett vagyontárgyak és műkincsek védelme is kiemelt szerepet kap.

A hírek szerint az elmúlt hónapokban lázas műkincsvásárlásba kezdett a milliárdos, hogy az Eclipse belülről is kellően dekoratív legyen.

Egyes források szerint Abramovics műalkotások megvételéről tárgyalt a dél-angol Millennium galériával.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Luxist magazin pedig úgy tudja, hogy a milliárdos egyben fizetett ki 300 ezer dollárt egy magángyűjtő 35 darabból álló kollekciójáért.

Megdőlt a nagy videójáték-tévhit: ezt rengeteg szülő elrontja, súlyos árat fizet érte

A 6-18 éves fiatalok mintegy heti 8 órát töltenek játékkal, a magyar gyerekek pedig mintegy 76 százaléka ezzel tölti a szabadidejét.

Ezzel robbantana bankot rengeteg magyar: sokan nem is ismerik, pedig milliók múlhatnak rajta

A startolásnál a magyarok mindössze 10-15 százaléka ismerte a közösségi finanszírozás lényegét, és sokan még mindig összekeverik ezt a fajta támogatást a jótékonykodással.

5 érv amellett, hogy vásárlóként miért válaszd a közösségi finanszírozást

Békebeli személyesség, XXI. századi technológia - a közösségi finanszírozás közel sem olyan újkeletű fogalom, mint azt gondolnánk.

Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 7. csütörtök
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. július 7. 07:02