Fapados esküvők Olaszországban

2009. december 3. 09:32

Az olaszországi esküvők költségvetésén bizony igen komoly nyomot hagyott a több mint egy éve húzódó gazdasági válság. A párok azonban nem elhalasztják az esküvőt, hanem megrendezik az eseményt "fapados" változatban.

A megoldás a "low cost", azaz az esemény minimális költségűre faragása; ez nem jelent mást, mint az esküvői ruha, apró ajándékok, meghívók internetes beszerzése. Erre mi más szolgáltathatna jobb fórumot, mint a világ legnagyobb online piactere, az eBay, amelynek olaszországi oldalán több mint háromezer esküvőhöz kapcsolódó termék lelhető fel. Igaz, némi időt igénybe vesz a számos ajánlat végigböngészése, ám úgy tűnik, megéri: alig több mint 300 euróból letudható az esküvői ruha, a százfős násznép apró ajándéka, illetve a meghívók.

Az internetes lehetőségek igénybe vétele komoly megtakarítást is jelenthet, hiszen a statisztikák szerint 2009-ben egy százfős, hagyományos esküvő megszervezése 6 százalékkal kerül többe, mint egy évvel korábban.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 27. vasárnap
Virgil
47. hét
November 27.
Advent (1.)
November 27.
Nemzetközi Aura nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 26. 19:16