22 °C Budapest

Házasodik a brit trónörökös? Már készül a szerelmi fészek - képpel

Pénzcentrum
2009. július 28. 11:02

Hamarosan bekötözik az alábbi képen látható, felújítás alatt álló elegáns szerelmi fészekbe II. Erzsébet angol királynő legidősebb lányunokája, a 26 éves lovas-világbajnok Zara Phillips és udvarlója, a 30 éves rögbi válogatott Mike Tindall.

A királyi család kapcsán számos találgatás napvilágot látott már, ami a következő királyi esküvőt illeti, a hírek szerint erre a legnagyobb eséllyel a trónörökösök listáján a 12. helyet elfoglaló Zara pályázik.

Már csak az utolsó simítások vannak hátra (Forrás: Sun magazin)

A királyi sarjhoz méltó többszintes, ötszobás ingatlant idén áprilisban 800 ezer fontért (248 millió forintért) vásárolták, a felújítási munkálatok eddig körülbelül 250 ezer fontot (77 millió forintot) emésztettek fel.

A közös beruházás egyértelmű utalás arra, hogy a pár hamarosan egybe fog kelni. A fiatalok eddig Zara édesanyjának, Anna hercegnőnek az egyik üresen álló rezidenciájában laktak, de már régóta saját közös fészekre vágytak.

Mike és Zara hat éve találtak egymásra (Forrás: Sun magazin)

Zara és Mike 6 évvel ezelőtt ismerték meg egymást, a hírek szerint mindketten nagy szerelmesei a gasztronómiának, a közös hobbijuknak ezentúl együtt hódolhatnak majd a kastély hatalmas konyhájában.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem