Egy év házasság=10 kiló

2009. december 3. 16:58

Amíg egy lány életében el nem következik az esküvő, csak arról álmodik, hogy a nagy napon a lehető legjobban nézzen ki. Azonban amint gyűrű kerül az ujjára valami megváltozik...

Egy 3 000 fős csoporton készített felmérés szerint a nők 22 százaléka az esküvő utáni egy évben legalább 21 fontot, azaz 9,5 kilogrammot szedett fel. És az elhízott nők több mint egyötöde hajba is kapott a férjével a felszedett kilók miatt - írta a Daily Mail.

A megkérdezettek több mint fele nyilatkozott úgy, hogy a házasság után nem aggódott tovább a kinézete miatt, míg egyötödük már a mézeshetek alatt elengedte magát - már ami a kalóriákra való odafigyelést illeti. 42 százalék érezte úgy, hogy egyszerűen túlzottan is kényelmes a házasélet, míg 22 százalék egyáltalán nem érzi úgy, hogy el kéne kápráztatnia szíve választottját az után, hogy ujjára került a gyűrű.

A friss feleségek harmada panaszkodott arra, hogy nehezükre esik megtartani a súlyukat az esküvő után, mivel a ceremónia és a nászút terhe már nem nyomja a vállukat. Egy negyedük az evést választotta, hogy megnyugodjon a nagy nap után, míg újabb egyharmaduk egyszerűen csak tanácstalan volt, mit is kezdjen magával, miután már nem kellett esküvőt és nászutat tervezni.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 23. csütörtök
Dezsõ
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 22. 20:53
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem