Zárolták a százmilliós "bodza"-vagyont

2009. november 2. 17:32

A tragikusan fiatalon gyilkosság áldozatává vált Marian Cozma családja vagyoni és nem vagyoni kártérítést is követel majd az elkövetőktől, ezért a hatóságok zárolták Sz. Iván, R. Sándor és N. Győző vagyonát. A Sporthíradó szerint a három férfi összvagyona (ingatlanok, terepjárók, készpénz) a százmillió forintot is eléri.

A Cozma-család jogi képviselője, Helmeczy László számos beadványal és kérelemmel segítette a hatóságok munkáját. Az ügyvéd számolt be arról, hogy a bíróság zároltatta az elkövetéssel gyanúsítottak vagyonát.


Ilyen terepjáróval járt az egyik gyanúsított (illusztráció)

Az elkövetők családtagjai korábban azt állították, hogy bodzagyűjtésből szerezték ingóságaikat, amelyek között fényűző ingatlant, luxusautókat és jelentős mennyiségű készpénzt (forintot, eurót és frankot) is találtak a hatóságok.

A Cozma családon sajnos ez nem segít, a néhai sportoló édesanyja belebetegedett a tragédiába és gyakorlatilag ágyhoz kötve él.

Korábban: Ebből élt a Sztojka-család! Mennyit hozott a bodza-biznisz?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm