10 °C Budapest

Olcsóbbak lehetnek a luxusmárkák

Pénzcentrum
2009. szeptember 24. 08:32

A luxusmárkákat gyártó és forgalmazó cégeknek is csökkenteniük kell áraikat, ha életben akarnak maradni - mondta Albert Eickhoff, a német divat egyik meghatározó alakja - írja a Napi Gazdaság.

A német divat doyenjének tanácsa a francia és az olasz divatdiktátorokra vonatkozik, elsősorban arra való tekintettel, hogy az olyan tömegtermelők, mint a Zara, milyen gyorsan képesek modelljeikkel követni a divat változásait.

Az egyre gyorsabban változó trendek mellett sok vásárló, főleg a nők, nem hajlandó méregdrágán megvenni olyan ruhákat, amelyeket csak hetekig viselhetnek, mert máris kimennek a divatból.

Németországban az új őszi-téli kollekció egy tipikus női ruhája az LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton SA üzletében 2900 euró, a Prada Holdingnál 2550. A hasonló ruhák a Zaránál 80, a H&M-nél 40 eurónál olcsóbban kaphatók.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 22. hétfő
Csilla, Noémi
17. hét
Április 22.
A Föld napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem