Miss Venezuela: világbéke helyett világválság - képpel

Pénzcentrum
2009. szeptember 20. 07:02

A múlt hónapban a Bahamákon rendezték a Miss Universe 2009 szépségversenyt, ahol a 18 éves venezuelai Stefania Fernandezt választották meg királynőnek. Hiába az egymást követő második győzelem és az eddigi hat elsőség, a határtalan sikereket elérő venezuelai szépségipart is elérte a gazdasági válság.

A Miss Venezuela főszervezője, Joaquin Riviera bejelentette, hogy a szeptemberben megrendezésre kerülő szépségversenyen a királynő a korábbi 30 helyett csak 20 versenyző közül kerül kiválasztásra. A szervezet hiába juttatta számos nemzetközi címhez a dél-amerikai országot, a sikerek ellenére ők is a nadrágszíj meghúzására kényszerültek.


Stefania Fernandez

Az éves Miss Venezuela rendezvény óriási népszerűségnek örvend, több külföldi televíziós csatorna is élőben közvetíti a versenyt. A következő döntőre jövő csütörtökön kerül sor, a lányok felkészítője szerint öngól a létszám csökkentése.

Csökkennek a reklámbevételek, kevesebb estélyi ruhát tudunk bemutatni és nem szabad a plasztikai sebészetről sem megfeledkezni - érvelt Osmel Sousa, a helyi szépségipar császára. Nemzetközi összehasonlításban a dél-amerikai országban hajtják végre a legtöbb szépészeti műtétet.

Brutál nyereséget jelentett a Hell Energy

2023-ban 15 milliárd 468 millió forintnyi nyereséget termelt a Hell Energy Magyarország Kft., ami majdnem 2,5 milliárddal magasabb, mint az egy évvel korábbi eredmény.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem