19 °C Budapest

Miss Venezuela: világbéke helyett világválság - képpel

Pénzcentrum
2009. szeptember 20. 07:02

A múlt hónapban a Bahamákon rendezték a Miss Universe 2009 szépségversenyt, ahol a 18 éves venezuelai Stefania Fernandezt választották meg királynőnek. Hiába az egymást követő második győzelem és az eddigi hat elsőség, a határtalan sikereket elérő venezuelai szépségipart is elérte a gazdasági válság.

A Miss Venezuela főszervezője, Joaquin Riviera bejelentette, hogy a szeptemberben megrendezésre kerülő szépségversenyen a királynő a korábbi 30 helyett csak 20 versenyző közül kerül kiválasztásra. A szervezet hiába juttatta számos nemzetközi címhez a dél-amerikai országot, a sikerek ellenére ők is a nadrágszíj meghúzására kényszerültek.


Stefania Fernandez

Az éves Miss Venezuela rendezvény óriási népszerűségnek örvend, több külföldi televíziós csatorna is élőben közvetíti a versenyt. A következő döntőre jövő csütörtökön kerül sor, a lányok felkészítője szerint öngól a létszám csökkentése.

Csökkennek a reklámbevételek, kevesebb estélyi ruhát tudunk bemutatni és nem szabad a plasztikai sebészetről sem megfeledkezni - érvelt Osmel Sousa, a helyi szépségipar császára. Nemzetközi összehasonlításban a dél-amerikai országban hajtják végre a legtöbb szépészeti műtétet.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. szeptember 17. 07:55