Pénzeszsákra bukkantak a tinik: becsületből ötös jár nekik

2009. szeptember 23. 13:02

Két tinédzser Ausztrália keleti partjainál horgászás közben egy zsák, különböző címletekből álló pénzeszsákra bukkant, amit több mint 100 ezer dollárt tartalmazott. Nem sokáig örülhettek a pénznek...

Néhány méterre a parttól, a fűbe rejtve bukkantak rá a pénzzel teli műanyag-zsákra, azonban úgy döntöttek, nem tartják meg, inkább átadják a rendőrségnek. Előtte persze három hétig morfondíroztak, mit tegyenek.

Először az anyukájukat kérdezték meg, kihez forduljanak a rengeteg, gumival összefogott 20, illetve 50 dollárossal, ők pedig egy ügyvédtől kértek jogi tanácsot.

A térségbe egyébként az elmúlt időben rengeteg menekült érkezett, így számos helyről származhat a pénz. a rendőrség ezek után persze átfésülte az érintett partokat, de nem találtak több zsákot, és arra sem derült fény, hogy bűncselekményből származik-e a pénz.

Ha továbbra sem járnak sikerrel nyomozásban, és senki nem jelentkezik a vagyonért, a fiúk visszakérhetik a pénzt, máskülönben a rendőrség büdzséjét gazdagítja.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?