-1 °C Budapest

Durva rosszullét: alig kapott levegőt a milliárdos!

2009. szeptember 15. 04:20

A Chelsea futballcsapat milliárdos tulajdonosa úgy döntött, barátaival megmássza a Kilimandzsárót. Roman Abramovicsnak azonban meggyűlt a baja a tanzániai heggyel.

Meggyűlt a baja a közel hatezer méter magas Kilimandzsáróval Roman Abramovicsnak. A milliárdos üzletember hat barátjával - köztük a világhírű labdarúgó, Ashley Cole feleségével, és Chris Moyles rádiós műsorvezetővel- vágott neki az afrikai hegycsúcsnak.


Fotó: photobucket.com

A maroknyi csapatot 113 hordár kísérte, akik minden kényelemről gondoskodtak a hegymászók számára.


Sajtóértesülések szerint azonban az út kétharmadánál Abramovics rosszul lett: súlyos légzési nehézségei támadtak, és azonnali orvosi segítségre szorult. Úgy tudni, a csapat kihagyta a szokásos hét napos hegyi akklimatizációt, és így komolyabb fizikai felkészülés nélkül vágott neki Afrika csúcsának.

A Chelsea cáfolta a híreket: a hivatalos tájékoztatás szerint Abramovics nem ájult el, és nem voltak egészségügyi problémái. A klub egyik szóvivője szerint az expedíció alaposan elő volt készítve, és azok a résztvevők, akik akarták, elérték a csúcsot.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

Fotó: fotolia.com

NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 4. hétfő
Borbála, Barbara
49. hét
December 4.
A cookie napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm