Durva rosszullét: alig kapott levegőt a milliárdos!

2009. szeptember 15. 04:20

A Chelsea futballcsapat milliárdos tulajdonosa úgy döntött, barátaival megmássza a Kilimandzsárót. Roman Abramovicsnak azonban meggyűlt a baja a tanzániai heggyel.

Meggyűlt a baja a közel hatezer méter magas Kilimandzsáróval Roman Abramovicsnak. A milliárdos üzletember hat barátjával - köztük a világhírű labdarúgó, Ashley Cole feleségével, és Chris Moyles rádiós műsorvezetővel- vágott neki az afrikai hegycsúcsnak.


Fotó: photobucket.com

A maroknyi csapatot 113 hordár kísérte, akik minden kényelemről gondoskodtak a hegymászók számára.


Sajtóértesülések szerint azonban az út kétharmadánál Abramovics rosszul lett: súlyos légzési nehézségei támadtak, és azonnali orvosi segítségre szorult. Úgy tudni, a csapat kihagyta a szokásos hét napos hegyi akklimatizációt, és így komolyabb fizikai felkészülés nélkül vágott neki Afrika csúcsának.

A Chelsea cáfolta a híreket: a hivatalos tájékoztatás szerint Abramovics nem ájult el, és nem voltak egészségügyi problémái. A klub egyik szóvivője szerint az expedíció alaposan elő volt készítve, és azok a résztvevők, akik akarták, elérték a csúcsot.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Fotó: fotolia.com

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?