25 °C Budapest

80 milliót költött bútorokra a brit ex-miniszterelnök felesége

2009. szeptember 14. 12:02

Újabb botrány van kialakulóban az angol sajtóban: 250 ezer fontot, azaz mintegy 78 millió forintot költött bútorokra Cherie Blair, az egykori brit miniszterelnök felesége.

Amikor néhány éve Tony Blair még Nagy-Britannia miniszterelnöke volt, felesége lelkes szószólója volt a takarékos életmódnak és a tudatos vásárlásnak, például több alkalommal is 99 pennyért vásárolt az eBay online piactéren. Manapság azonban már más szelek fújnak.

 

Fotó: elpais.com


A brit sajtó a napokban hozta nyilvánosságra, hogy Cherie Blair - a szigetországot különösen nagy mértékben sújtó gazdasági válság közepette- több mint 250 ezer fontot (78 millió forint) költött antik bútorokra a legendás Christie's és Sotheby's aukciósházakban. A különleges lakberendezési tárgyak férjével közösen vásárolt -és hét hálószobával felszerelt- Buckinghamshire-i kastélyuk díszei lesznek majd.

Hol szórja a pénzt Victoria Beckham?  Szenzációs videó! A Tescoban vásárol Beckham felesége!

 

Fotó: dailymail.co.uk


A volt first lady stílusosan 18. századi bútorokat vásárolt a 18. században épült kastélyba: a kollekció különlegességei közé tartozik egy rózsafa szék és egy III. György-korabeli mahagóni asztalka, melynek becsült értéke a szakértők szerint elérheti az 1000 fontot (310 ezer forint) is.

Mennyi most az euró?Kattints az infocentrumba a legfrissebb árfolyamokért!

 

Fotó: dailymail.co.uk További érdekes és hasznos hírek címlapunkon! Kattints!

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 25. szombat
Eufrozina, Kende
38. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?