13 °C Budapest

80 milliót költött bútorokra a brit ex-miniszterelnök felesége

2009. szeptember 14. 12:02

Újabb botrány van kialakulóban az angol sajtóban: 250 ezer fontot, azaz mintegy 78 millió forintot költött bútorokra Cherie Blair, az egykori brit miniszterelnök felesége.

Amikor néhány éve Tony Blair még Nagy-Britannia miniszterelnöke volt, felesége lelkes szószólója volt a takarékos életmódnak és a tudatos vásárlásnak, például több alkalommal is 99 pennyért vásárolt az eBay online piactéren. Manapság azonban már más szelek fújnak.

 

Fotó: elpais.com


A brit sajtó a napokban hozta nyilvánosságra, hogy Cherie Blair - a szigetországot különösen nagy mértékben sújtó gazdasági válság közepette- több mint 250 ezer fontot (78 millió forint) költött antik bútorokra a legendás Christie's és Sotheby's aukciósházakban. A különleges lakberendezési tárgyak férjével közösen vásárolt -és hét hálószobával felszerelt- Buckinghamshire-i kastélyuk díszei lesznek majd.

Hol szórja a pénzt Victoria Beckham?  Szenzációs videó! A Tescoban vásárol Beckham felesége!

 

Fotó: dailymail.co.uk


A volt first lady stílusosan 18. századi bútorokat vásárolt a 18. században épült kastélyba: a kollekció különlegességei közé tartozik egy rózsafa szék és egy III. György-korabeli mahagóni asztalka, melynek becsült értéke a szakértők szerint elérheti az 1000 fontot (310 ezer forint) is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Mennyi most az euró?Kattints az infocentrumba a legfrissebb árfolyamokért!

 

Fotó: dailymail.co.uk További érdekes és hasznos hírek címlapunkon! Kattints!

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem