1 °C Budapest

Címke: roman abramovics (21 cikk)

Pénzcentrum | 2012. augusztus 18. 11:03

Itt vesznek luxuslakásokat az orosz milliárdosok

A pénzügyi és gazdasági világválság 2012-ben sem csökkentette az orosz állampolgárok külföldi ingatlanvásárlás iránti hajlandóságát. Az oroszok toplistáján az USA, Olaszország, Ciprus, Izrael és Lettország áll az élen. Miért és hol vásárolnak szívesen ingatlanokat az oroszok?

Pénzcentrum | 2010. december 27. 16:43

Társasházból palota - a milliárdos legújabb otthona! Képpel!

Roman Abramovics orosz származású milliárdos üzletember nem elégszik meg a világ számos pontján általa birtokolt ingatlanokkal, most Londonban fogott felújításba, hogy királyi igényeket is bőségesen kielégítő luxusházat alakítson ki egy az általa az évek során felvásárolt társasházakból.

Pénzcentrum | 2010. augusztus 21. 15:02

Várható volt, bekövetkezett! Ráadásul pont Abramovicsék utcájában

Mint arról a Pénzcentrum.hu a múlt héten beszámolt (Olyan kocsikkal jönnek Dubajból nyaralni, hogy mindenkinek leesett az álla), egymást érik a méregdrága sportkocsik London utcáin. Megbecsülni is nehéz az arab országokból érkező Ferrarik, Lamborghinik és Bugattik számát. A sebességhatárokra fittyet hányó ifjak miatt csak idő kérdése volt, hogy mikor következik be egy komolyabb baleset, bekövetkezett. Az Emirátusokból érkezett két letartóztatott férfi csak annyit, mondott, hogy "Jól van, jól van, minden kár ki lesz fizetve!".

Pénzcentrum | 2010. április 20. 16:58

Gazdagok játékszerei: a világ legdrágább luxuscikkei!

A világ leggazdagabbjai számára a pénz nem kérdés, mikor a legújabb, legtrendibb dolgokról van szó, még válság idején sem. Akadnak olyanok is, akik akár több millió dollárt is hajlandóak kifizetni egy arany iPhone-ért, de még ennél is elrugaszkodottabb összegek szerepelnek a Business Week által összeállított, a világ legdrágább portékáit felsoroltató listán.

Pénzcentrum | 2010. március 15. 15:17

Hová menekülnek előlünk a milliárdosok?

Legyen szó akármilyen híres sportolókról, színészekről vagy üzletemberekről, ők is emberek, vagyis nekik is néha elegük lesz a világból és egy kis pihenésre, egy kis magányra vágynak. Csak persze nem oda mennek ahová az egyszerű halandók. A Forbes magazin összeszedte a milliárdosok kedvenc üdülőhelyeit.

Pénzcentrum | 2010. február 15. 15:02

Kép a leggazdagabb oroszról, aki Abramovicsot és Prokorovot is lenyomta

Mint azt a múlt héten beharangoztuk, a moszkvai Finans magazin elkészítette a leggazdagabb oroszokról készített összeállítását. Akkor annyit lehetett tudni, hogy a tavalyi első Mihail Prokhorov és a második Roman Abramovics idén is a dobogón végzett, arra azonban kevesen számítottak, hogy az acéliparban érdekelt 53 éves Vlagyimir Liszin mindkét milliárdost maga mögé utasítja.

Pénzcentrum | 2010. február 12. 12:02

28 orosz vált dollármilliárdossá 2009-ben: Abramovics csak dobogós

A moszkvai Finans magazin a jövő héten teszi közzé az orosz dollármilliárdosokról készített összeállítását. A lap szerint 2009-ben 49-ről 77-re bővült a listán szereplő vagyonos oroszok száma, a tíz leggazdagabb összvagyona pedig 84%-kal növekedett.

Pénzcentrum | 2010. január 30. 15:02

Abramovics menni Amerika! Hitel nyet, alku dá

A dúsgazdag orosz milliárdos 19,5 millió dollárt fizetett egy Toszkán-stílusban épült hollywoodi villáért. Abramovics számos ingatlannal rendelkezik Moszkvától kezdve, Londonon át egészen a Szent Bart-szigetekig, de ezúttal tovább bővítette portfólióját.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 19. 13:02

Mindkét szerelmével lekapták Abramovicsot! Hűtlen?

Összehúzhatják magukat a Karib-térségben található St. Bart sziget egyébként dúsgazdag lakói, ugyanis nem más, mint az orosz olajmilliárdos Roman Abramovics jelent meg a térségben. A Chelsea FC 42 éves tulajdonosa a hírek szerint 103 millió dollárt fizetett egy 28 hektáros területért az előkelők szigetén.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 15. 04:20

Durva rosszullét: alig kapott levegőt a milliárdos!

A Chelsea futballcsapat milliárdos tulajdonosa úgy döntött, barátaival megmássza a Kilimandzsárót. Roman Abramovicsnak azonban meggyűlt a baja a tanzániai heggyel.

Pénzcentrum | 2009. július 13. 15:02

Nézd meg Valentino Rossi legújabb szerzeményét!

Jachtot vásárolt a motorversenyzés király-kategóriájának legendás versenyzője, Valentino Rossi. A szupersztár 450 millió forintnak megfelelő összeget fizetett ki a Titilla II. névre keresztelt csodahajóért.

Pénzcentrum | 2009. június 25. 18:02

Horvátországban nyaral Bill Gates: lencsevégre kapták a milliárdost

Bill Gates - a Microsoft alapítója, a világ második leggazdagabb embere - Horvátországban tölti nyári szabadságának egy részét. A milliárdos és családja Skradinban szállt meg és többek között meglátogatták a Krka Nemzeti Parkot is.

Pénzcentrum | 2009. május 27. 16:03

Hová tűnnek a brit milliárdosok?

Nagy-Britannia milliárdosait számláló lista hossza csaknem felére zsugorodott a ingatlan-, és részvényárak csökkenése miatt. Az elit klubnak ma annyi tagja van, mint 2003-ban.

Pénzcentrum | 2009. március 16. 18:00

Abramovics könyörtelen nyugdíjrendelete: már az 1979-esek is aggódhatnak!

Az orosz milliárdos Roman Abramovics nagytakarítást tervez a nyáron a Chelsea játékoskeretében. A tulajdonos elsősorban a 30 év feletti játékosoknak intene búcsút, olyan világsztárok távozhatnak a keretből, mint az elefántcsontparti Didier Drogba, a német Michael Ballack vagy a portugál-brazil Deco.

Pénzcentrum | 2009. január 7. 16:00

Trónfosztás! Lerúgták Abramovics fejéről a koronát!

Trónfosztás történt Angliában, ahol a Manchester City új tulajdonosa Mansour bin Zayed al Nahyan sejk mellett a Queen's Park Rangers-be fektető indiai származású Mittal család is megelőzte vagyon tekintetében a korábban élen álló orosz mogult, Roman Abramivicsot.