Iskolákban kampányol a Tesco: kinek zöldebb a sulija?

2009. szeptember 11. 12:02

"Zöld a sulid?" címmel 2009. szeptember 11-től 2010. január 11-ig hulladék-visszaváltó versenyt hirdet a Tesco-Global Áruházak Zrt. A "Zöld a sulid?" akció folytatása a korábbi "Ki lesz a zöldebb?", valamint a "Szomjazik a nyereményekre?" elnevezésű kampányoknak.

A Tesco-Global Áruházak Zrt. 2009 januárjában, elsőként vezette be a PET-palackok és alumínium dobozok visszaváltási rendszerét, melyet folyamatosan kiterjeszt egyre több áruházára. E lépés a vállalat környezetvédelmi politikájának egyik fontos eredménye, amely immár 49 áruházban elérhető.

A"Zöld a sulid?"őszi-téli verseny a a diákokat szólítja meg. Ismét a fiatal korosztály szorgalmára és a környezetvédelem iránti nyitottságára számít az áruházlánc, amely a nebulók által összegyűjtött 200-200 db PET-palack és alumíniumdoboz visszaváltása alkalmával egy-egy pecsétet ad awww.ecotesco.hu weboldalról letölthető pecsétgyűjtő füzetbe. 5 db füzetet összegyűjtve, azokat postára adva a résztvevők nyereménysorsoláson vesznek részt, melynek fődíja egy fergeteges korcsolyabuli sztárfellépővel. További két iskola egyenként 300 ezer forintos Tesco vásárlási utalványt nyerhet.

Az őszi-téli hulladék-visszaváltó verseny beharangozó rendezvényére a szegedi Tesco áruház parkolójában, 2009. szeptember 12-én kerül sor, ahol számos, környezetvédelemmel kapcsolatos játékos és szórakoztató program (rajzverseny, mag kép készítés, papírgalacsin kép készítés) mellett ügyességi vetélkedők (célbadobás hulladékokra, hulladéktorony építés, PET-palack festés), kézműves foglalkozások, arcfestés és óriáscsúszda várja a látogatókat.

A hulladék-visszaváltó program nyári, "Szomjazik a nyereményekre?" elnevezésű akciója augusztus 23-án zárult, így a nyáron is szorgalmasan és szelektíven gyűjtögető vásárlók az augusztus 31-i sorsolást követően, szeptember 15-én vehetik át nyereményüket. A három szerencsés nyertes, Erdődi Sándor budapesti, Mikle Róbert győri és Kállai Róbert nyúli lakos, akik egyenként százezer forint értékű Tesco vásárlási utalványt nyertek.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

"Ezúton is szeretnék gratulálni a "Szomjazik a nyereményekre?" akciónk nyerteseinek. Bízom benne, hogy a mostani, diákoknak szóló hulladék-visszaváltó versenyünk nem csupán a nebulók, hanem valamennyi korosztály szimpátiáját és lelkesedését is elnyeri. Hiszünk abban, hogy vásárlóinkkal együtt valóban sokat tehetünk a környezetünk megóvása érdekében ", mondta el Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem