20 °C Budapest

Gyomorforgató! Mi lehet a jégkrémben: lóhús, ökörnyelv, polip

2009. július 20. 06:20

Extrém ízű jégkrémek toplistája Egy komolyabb cukrászdában manapság már több tucatnyi fagyit találunk, de a jégkrémpiacon is szédületes a kínálat. A Pénzcentrum most az extrém ízű jeges finomságok közül válogat, és azt is megmondja, hol ne fagylaltozz.

Néhány éve még komoly feltűnést keltettek a különleges jégkrémek és fagylaltok, igaz, ezek elsősorban a különféle versenyeken állták meg helyüket. Spagettis, lecsós, tökös fagyi - jól hangzanak, de kérdés, ki vásárolna ezekből. Ugyanakkor az ilyen extrémnek tűnő finomságok messze elmaradnak az igazán gyomorforgató jégkrémektől -amelyek főleg Japánból származnak. Íme a legextrémebb hűsítők.

20. Kecsketejes jégkrém: a kecske tejéből nem csak kiváló szappan, hanem jeges finomság is készíthető. Rendkívül egészséges.

 

19. Currys-babos jégkrém: az erőteljesebb ízek kedvelőinek ajánljuk

 

18. Selyemtartalmú jégkrém: valódi hernyóselymet tartalmaz. Erre igazán illik a reklámszlogen: "selymes ízű"...

 

17. Kaktuszos jégkrém: a szúrós, sivatagi növény nedve lefagyasztva is frissít.

 

16. Mélytengeri jégkrém: a csemege a legtisztább tengervízzel készült. Íze állítólag olyan, mintha tejet innánk a legnagyobb hullámok közepén.

 

15. Fokhagymás jégkrém: neve találóan "Dracula Prémium".

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 646 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,28%), de nem sokkal marad el ettől a Sberbank 40 150 forintos törlesztőt (THM 7,66%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

14. Csirkeszárnyas jégkrém: íze állítólag a lefagyasztott húslevesre emlékeztet.

 

13. Tulipános jégkrém: köztudott, hogy vannak ehető virágok, a tulipán is közéjük tartozik.

 

12. Salátás jégkrém: a különféle zöldségekkel gazdagított csemegével a gyerekek is megszerethetik az egészséges ételeket.

 

11. Csilis jégkrém: csak az erős ízek kedvelőinek ajánljuk. A jégkrém közepén egy egész erőspaprika található.

Top 10: polipos, tonhalas, ökörnyelves

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 19. vasárnap
Vilhelmina
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG