7 °C Budapest

Nyári budapesti kalandok: jönnek a britek!

2009. július 7. 16:02

A Budapest Adventure kampány keretében, Nagy-Britanniában is számos akcióval népszerűsíti Budapest turisztikai kínálatát a BTH Budapesti Turisztikai Nonprofit Kft., a Magyar Turizmus Zrt., a Magyar Szállodaszövetség, a Malév Zrt., a Budapest Airport Zrt. és a budapesti szolgáltatók a nyári szezonban.

London pénzügyi negyedében 100 független kávézóban és szendvicsbárban egy hónapon keresztül (július 6. és augusztus 9. között) a kampány kreatívjával és honlapcímével (www.budapestadventure.com) ellátott poharakban kapják reggeli kávéjukat a munkába sietők.

A poharak egy nyereményjátékra is ráirányítják a figyelmet, amelynek keretében Budapesti hétvégéket sorsolnak ki. A kampány részeként, az akcióban részt vevő kávézók és szendvicsbárok kirakatában elhelyezett poszterek, valamint a pultnál terjesztésre kerülő szórólapok is nyári, budapesti kalandra csábítanak.

A Budapest Adventure népszerűsítése érdekében, július 6-26. között két hostess 4000 db, a Budapest Adventure kampány reklámjával ellátott Oyster kártya (londoni közlekedési bérlet) tartót és szórólapokat oszt szét a város üzleti negyedének metróállomásain. A pénzügyi negyed legfrekventáltabb metróállomásain - a Canary Wharf-on és a DLR-en - 20 db nagyméretű plakát is népszerűsíti a Budapest Adventure-t, a kampány nyereményjátékát, valamint a kedvezményes repülőjegy akciót július 6-19. között. A reggeli és délutáni csúcsforgalomban, London fontosabb megállóiban és tömegközlekedési járművein elhelyezett szórólapok is Budapestre csábítanak.

A banknegyed 12 előkelő fitnessklubjában továbbá, a kampány szórólapjai mellett 7000 db Budapest Adventure törölköző kerül terjesztésre július 6. és 31. között. A Nagy-Britanniában folytatott Budapest Adventure kampányt a gerillaakciókkal párhuzamosan egy nyereményjátékkal egybekötött online kampány keretében is népszerűsítik, a magas jövedelemmel rendelkező, London pénzügyi negyedében dolgozók részére. A kampány keretében 45.000 email kerül kiküldésre, amelyet az MT Zrt. londoni külképviseletének adatbázisában található, közel 10.000 email címre is továbbítanak.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?