Budapest, a Világ Legjobb Utazási Ajánlata

2009. június 23. 18:32

A Magyar Turizmus Zrt. amerikai külképviselete a Forbes Magazin májusban megjelent rangsorára alapozva különleges kampányt indított. Az akció keretében júniustól New York legforgalmasabb részein közlekedő Grayline városnéző buszok egyikén elhelyezett óriásplakáton a "Budapest, a Világ Legjobb Utazási Ajánlata 2009-ben" szlogent olvashatják a járókelők.

A Forbes Magazin rangsorolta azokat az országokat, amelyek a legkedvezőbb ár/érték arányt kínálják a jelenlegi gazdasági válságban az amerikai utazóknak, így azokat mindenképpen érdemes felkeresni. Az így felállított 15-ös rangsort Magyarország vezeti! (A rangsorolás alapját az a két információ adja, hogy mennyit erősödött az amerikai dollár az adott ország valutájához képest tavaly nyár óta, illetve, hogy milyen árfekvésben lehet repülőjegyet vásárolni az odajutáshoz.)

A városnéző busz olyan ismert látványosságok mellett halad el nap mint nap, mint az Empire State Building, Central Park, Fifth Avenue Rockefeller Center vagy a Metropolitan Opera, amelyek mintegy 150 ezer látogatót vonzanak naponta.

Az MT Zrt. óriásplakátja hazánk kedvező ár/érték aránya mellett a Kulturális Turizmus Éve jegyében, az egész nyáron és még ősszel is zajló Extremely Hungary (Amerikai-Magyar Kulturális Évad) eseményeire is felhívja a járókelők figyelmét.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?