Mi van az új iPhone-ban - kiszivárgott a titok!

2009. június 11. 14:37

Az Apple kínosan ügyelt arra, hogy ne derüljön ki, pontosan milyen hardver is hajtja meg a legújabb generációs iPhone-ját, a 3G S-t. A holland T-Mobile azonban nem volt ilyen elővigyázatos, úgyhogy az almarajongók máris heveny nyálcsorgásba kezdhetnek a specifikációk láttán.

Hiába igyekezett az Apple a világ minden országában megtiltani a leányvállalatoknak, hogy bármi közelebbit eláruljanak az új iPhone specifikációjáról, a hollandokhoz valószínűleg nem ért el a hír. A cég ugyanis szemrebbenés nélkül közzétette honlapját az új készülék tulajdonságait.


Íme tehát a tények: a készülékben 256 MB RAM lesz, ami a korábbi generációk 128MB-jának pontosan a duplája. Márpedig az iPhone-ban működő OS X igazán szereti a memóriát. A processzor órajele 412-ről 600 MHz-re nőtt, amivel sikerült nemcsak a második generációs iPod Touch 532MHz-ét felülmúlni, de elérni a legfőbb riválisnak kikiáltott Palm Pre-t is, mely pontosan ugyanolyan órajelű processzor hajt.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Felújítási támogatás - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető lakásfelújítási támogatásról.
Most nem