iPhone-dömping: de kinek jó ez?

2009. május 8. 15:14

Úgy látszik, nem akar elülni a hisztéria az iPhone-alkalmazások gyártásának terén: az ad-hoc és professzionális fejlesztők már több, mint 40 000 programot gyártottak az Apple telefonjához.

A legfrissebb, április végi statisztikák szerint az iPhone App Store-ban 38 705 alkalmazás tölthető le, míg 2 921-et már visszavontak, vagyis így vagy úgy, de 40 996 program került már fel az oldalra a tavaly márciusi nyitás óta.

A manufaktúra-jelleget jól jellemzi, hogy a 148.biz oldal összesen 11 162 programozót tart nyilván, akik valaha valamit is közzétettek az iPhone oldalain. Érdekes módon a lelkesedés nem csökken - annak ellenére sem, hogy csak nagyon keveseknek sikerült eddig valóban komoly pénzre szert tenniük egy-egy jól sikerült alkamazással. Sőt még meglepőbb, hogy nem csábultak el, pedig azóta a konkurencia is megindította már a saját felhasználói oldalait: a Google az Android Marketet, a Nokia's az Ovit, a Palm az App Catalogot, a Microsoft pedig a Windows Market Place for Mobile-t.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm