-1 °C Budapest

Válik a "Lidl Beckham" házaspár

2009. május 16. 08:02

Peter Andre és felesége, a szexszimbólum Jordan válásától hangos az angolszász bulvársajtó. A két sztár fénye már igencsak megkopóban van, ezért csak "Diszkont Beckhamék" és "Lidl Beckhamék" néven emlegetik őket".

Az angolszász bulvársajtóra mindig is jellemző volt, hogy különféle gúnyneveket aggatnak a sztárokra. Nem kivétel ez alól az éppen válófélben levő Peter Andre és felesége, Jordan.

A kilencvenes években feltűnt énekes mindig is inkább kidolgozott felsőtestéről, mintsem énektudásáról és káprázatos zenei megoldásairól volt híres. Felesége, a címlaplány Jordan-re pedig dús kebleiről emlékezhetnek a férfiak.

A "Diszkont Beckham" házaspár (Fotó: availableforpanto.com)


Párkapcsolatuk megromlásával most mégis sikerült visszakerülniük a címlapokra. A bulvárlapok azonban tudják, hogy az olvasók pontosan érzékelik a botrány súlyát. Ezért is kapta a pár a "Diszkont Beckham" és a "Lidl Beckham" jelzőket az elmúlt napokban. Ezzel nem akarnak mást mondani, minthogy Peter és Jordan csak kispályás játékosai a celebvilágnak, a világ legismertebb álompárja, David és Victoria Beckham-hez képest.

Peter Andre egyébként hivatalosan is bejelentette, hogy elválik feleségétől. A válás okaként egy hétvégi bulit emlegetett, ahol az egykori modell részegen flörtölt több férfival is. Jordan (polgári nevén Katie Price) azonban nem nyugszik bele a válásba. Szerinte az lehet a háttérben, hogy férje talált magának egy új nőt, és egyszerűen rá akarja kenni a balhét.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 4. hétfő
Borbála, Barbara
49. hét
December 4.
A cookie napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm