16 °C Budapest

Válik a "Lidl Beckham" házaspár

2009. május 16. 08:02

Peter Andre és felesége, a szexszimbólum Jordan válásától hangos az angolszász bulvársajtó. A két sztár fénye már igencsak megkopóban van, ezért csak "Diszkont Beckhamék" és "Lidl Beckhamék" néven emlegetik őket".

Az angolszász bulvársajtóra mindig is jellemző volt, hogy különféle gúnyneveket aggatnak a sztárokra. Nem kivétel ez alól az éppen válófélben levő Peter Andre és felesége, Jordan.

A kilencvenes években feltűnt énekes mindig is inkább kidolgozott felsőtestéről, mintsem énektudásáról és káprázatos zenei megoldásairól volt híres. Felesége, a címlaplány Jordan-re pedig dús kebleiről emlékezhetnek a férfiak.

A "Diszkont Beckham" házaspár (Fotó: availableforpanto.com)


Párkapcsolatuk megromlásával most mégis sikerült visszakerülniük a címlapokra. A bulvárlapok azonban tudják, hogy az olvasók pontosan érzékelik a botrány súlyát. Ezért is kapta a pár a "Diszkont Beckham" és a "Lidl Beckham" jelzőket az elmúlt napokban. Ezzel nem akarnak mást mondani, minthogy Peter és Jordan csak kispályás játékosai a celebvilágnak, a világ legismertebb álompárja, David és Victoria Beckham-hez képest.

Peter Andre egyébként hivatalosan is bejelentette, hogy elválik feleségétől. A válás okaként egy hétvégi bulit emlegetett, ahol az egykori modell részegen flörtölt több férfival is. Jordan (polgári nevén Katie Price) azonban nem nyugszik bele a válásba. Szerinte az lehet a háttérben, hogy férje talált magának egy új nőt, és egyszerűen rá akarja kenni a balhét.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?