4 °C Budapest

Elnézte a celeb az árcímkét: 2 millió forintja bánta

2009. május 4. 10:32

Saját bevallása szerint majdnem szívrohamot kapott Nadine Coyle, a Girls Aloud lánybanda tagja, amikor rájött: 6 ezer fontot költött egy kabátra.

Nadine azt hitte, csak 500 fontba, azaz "mindössze" 161 ezer forintba kerül az általa kinézett kabát. Épp ezért majdnem szívrohamot kapott, amikor rájött, hogy a ruha valódi ára 6 ezer font, azaz 1,9 millió forint.


Fotó: thisislondon.co.uk


Azt mondta, annyira zavarba jött, hogy egy szót sem tudott szólni, inkább megvette a dzsekit. Bár azt állítja, a bolti eladó volt az, aki félretájékoztatta.

Ugyanakkor az esetben akadnak kérdőjelek, hiszen ahhoz, hogy kifizesse az óriási összeget, először meg kellett emelnie banki készpénzlimitét -ezt pedig a sztár azonnal megtette.

Nadine úgy nyilatkozott: rosszul érzi magát, ha visszagondol a félresikerült vásárlásra. Sőt, valójában még egyszer sem hordta a kabátot.

Ugyanakkor a lánybandából nem ő az egyetlen, akinek problémái akadnak a ruhaboltokban. A csapat másik tagja, Sarah is bevallotta, hogy kisebb vagyont költ az öltözködésre. Mint mondta, általában nem nézi az árcímkéket, ezért gyakran vásárol olyan ruhákat, amelyeknek enyhén szólva is irreális az áruk.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 6. kedd
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?