16 °C Budapest

Elnézte a celeb az árcímkét: 2 millió forintja bánta

2009. május 4. 10:32

Saját bevallása szerint majdnem szívrohamot kapott Nadine Coyle, a Girls Aloud lánybanda tagja, amikor rájött: 6 ezer fontot költött egy kabátra.

Nadine azt hitte, csak 500 fontba, azaz "mindössze" 161 ezer forintba kerül az általa kinézett kabát. Épp ezért majdnem szívrohamot kapott, amikor rájött, hogy a ruha valódi ára 6 ezer font, azaz 1,9 millió forint.


Fotó: thisislondon.co.uk


Azt mondta, annyira zavarba jött, hogy egy szót sem tudott szólni, inkább megvette a dzsekit. Bár azt állítja, a bolti eladó volt az, aki félretájékoztatta.

Ugyanakkor az esetben akadnak kérdőjelek, hiszen ahhoz, hogy kifizesse az óriási összeget, először meg kellett emelnie banki készpénzlimitét -ezt pedig a sztár azonnal megtette.

Nadine úgy nyilatkozott: rosszul érzi magát, ha visszagondol a félresikerült vásárlásra. Sőt, valójában még egyszer sem hordta a kabátot.

Ugyanakkor a lánybandából nem ő az egyetlen, akinek problémái akadnak a ruhaboltokban. A csapat másik tagja, Sarah is bevallotta, hogy kisebb vagyont költ az öltözködésre. Mint mondta, általában nem nézi az árcímkéket, ezért gyakran vásárol olyan ruhákat, amelyeknek enyhén szólva is irreális az áruk.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?