26 °C Budapest

Nincs vita: a Google "A" kereső!

2009. május 8. 12:32

Az internetes keresők piacán csaknem kétharmad a Google piaci részesedése: az összes keresés 63,7 százaléka rajta keresztül fut át, szemben a Yahoo 20 százalékával. De ez mind semmi a mobileszközök piacán elért dominanciájához képest.

A mobileszközök piaca az utóbbi években kezdett el nagyot robbanni, a kütyükön való internetes kereséseket pedig egyszerűen bedarálta a Google. Az ő neve mellé írható ugyanis az összes mobilkeresés 97,5 (!) százaléka.

És ez még nem minden. A Dell ugyanis már vizsgálja a lehetőségét, hogy az új, olcsó laptopjait Windows helyett az Android operációs rendszerrel szerelje, aminek a fejlesztése a kezdetekkor még a Google nevéhez fűződött. Pár hónappal ezelőtt a Hewlett-Packard jelentette be, hogy a kisebb gépeit Androiddal szállítja majd: ezzel már a Microsoft nem csak a keresők, de az operációs rendszerek terén folyó versenyt is elveszítheti.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 25. szombat
Orbán
21. hét
Május 25.
Törülközőnap
Május 25.
Afrika napja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem