5 °C Budapest

Kitálalt Madoff titkárnője a szexista csalóról

2009. május 8. 17:40

Bernard Madoff, a több, mint 50 milliárd dolláros pilótajátékáról elhíresült "bankár" hirtelen haragú és szexista ember volt, aki ráadásul tucatszám látogatta a masszázsszalonokat. Legalábbis a titkárnője szerint.

Az 59 éves Eleanor Squillari több mint 20 évig volt Madoff titkárnője. A Vanity Fair júniusi számában megjelenő interjúban alaposan lerántja a leplet a 70 éves pénzemberről. Szerinte Madoff telefonkönyve tele volt masszázsszalonok számával. Ezen felül gyakran tett szexista megjegyzéseket a dolgozóinak, vagy kérdezte meg a titkárnőjétől egy fiatal nő láttán: "Emlékszel, mikor még te is ilyen jól néztél ki?"

A stresszes helyzeteket sem kezelte túl jól Madoff, ha ideges volt, gyakran csak valami gorombasággal válaszolt, mint "Hízni kezdtél!", vagy "Szarul nézel ki!" A decemberi letartóztatása előtti hetekben aztán teljesen megváltozott. Szinte kómába esett. Negyedóránként mérte meg a vérnyomását és nem volt hajlandó megnézni a leveleit.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?