Kitálalt Madoff titkárnője a szexista csalóról

2009. május 8. 17:40

Bernard Madoff, a több, mint 50 milliárd dolláros pilótajátékáról elhíresült "bankár" hirtelen haragú és szexista ember volt, aki ráadásul tucatszám látogatta a masszázsszalonokat. Legalábbis a titkárnője szerint.

Az 59 éves Eleanor Squillari több mint 20 évig volt Madoff titkárnője. A Vanity Fair júniusi számában megjelenő interjúban alaposan lerántja a leplet a 70 éves pénzemberről. Szerinte Madoff telefonkönyve tele volt masszázsszalonok számával. Ezen felül gyakran tett szexista megjegyzéseket a dolgozóinak, vagy kérdezte meg a titkárnőjétől egy fiatal nő láttán: "Emlékszel, mikor még te is ilyen jól néztél ki?"

A stresszes helyzeteket sem kezelte túl jól Madoff, ha ideges volt, gyakran csak valami gorombasággal válaszolt, mint "Hízni kezdtél!", vagy "Szarul nézel ki!" A decemberi letartóztatása előtti hetekben aztán teljesen megváltozott. Szinte kómába esett. Negyedóránként mérte meg a vérnyomását és nem volt hajlandó megnézni a leveleit.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 22. hétfő
Csilla, Noémi
17. hét
Április 22.
A Föld napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem