30 °C Budapest

Címke: pilótajáték (21 cikk)

MTI | 2013. január 21. 16:03

Mindent tagadott a pilótajáték-szervező Tribuszerné

Tagadta bűnösségét Tribuszer Zoltánné, az 1990-es évek hírhedtté vált pilótajáték-szervezője hétfőn a Komlói Járásbíróságon, az ellene újabb csalások miatt indult büntetőperben.

MTI | 2013. január 21. 12:06

160 százalékos kamatot ígért a hírhedt Tribuszerné

Újabb pere kezdődik ma Tribuszer Zoltánnénak: az 1990-es években hírhedtté vált országos pilótajáték szervezőjének csalás vádja miatt kell megjelennie a Komlói Járásbíróságon.

Pénzcentrum | 2012. november 29. 08:35

Itt az újabb pilótajáték: ezrek megtakarítása lett oda

Legalább 4-4,5 milliárd forintot gyűjtöttek az ügy károsultjai által beazonosított "brókerek" másfél év alatt egy nagykátai kötődésű ikerpár által irányított budapesti központú "befektetésgyűjtő szervezetnek" - írja a Népszabadság.

Pénzcentrum | 2010. december 29. 12:02

60%-os kamatot ígért a pilótajáték-piacra visszatérő Tribuszerné

Állítólag újra aktív a '90-es évek legnagyobb pilótajátékának főszereplője, Tribuszer Zoltánné. Az egyik leghírhedtebb pilótajáték-szervező több embert is becsapott Komlón, bár az asszony azt állítja, hogy kirabolták, ezért nem tud fizetni.

Pénzcentrum | 2010. január 11. 05:18

A tavalyi év legnagyobb pénzügyi botrányai

Ahogy a válság hatására elkezdett apadni a dolláróceán, úgy kerültek egyre-másra a felszínre a bűzös stiklik. Lássuk, honnan került elő a legnagyobb halom szennyes.

Pénzcentrum | 2009. július 15. 06:20

ScienNet: düh, indulatok és elégedettség

Nagy visszhangot váltott ki három héttel ezelőtti, ScienNetről szóló cikkünk. Akkor azt kértük olvasóinktól, írják le nekünk véleményüket, tapasztalatukat, hogy valóban gyakorlati oldalról is láthassuk a vásárlói közösség működését. Most a legérdekesebb olvasói véleményekből és fórumhozzászólásokból szemezgetünk, kommentár nélkül.

Pénzcentrum | 2009. július 5. 11:01

2009 legbénább üzleti húzásai - eddig

A Fortune magazin összeállította, mik voltak 2009 első hat hónapjának leghülyébb üzleti pillanatainak listáját. Íme:

Pénzcentrum | 2009. június 9. 14:11

Hiába csaltak! A 10 leghíresebb lebukott cégvezér

A nagy társaságok csődjénél és botrányainál a legritkább eset, hogy a nyomozók ne kaparjanak elő valami büdöset a cégvezetőkről. A Time magazin most összeszedte a leghíresebb eseteket, amikor a cég legfelső vezetése bizony elég "kreatívan" értelmezte a törvények szabta korlátokat.

Pénzcentrum | 2009. május 8. 17:40

Kitálalt Madoff titkárnője a szexista csalóról

Bernard Madoff, a több, mint 50 milliárd dolláros pilótajátékáról elhíresült "bankár" hirtelen haragú és szexista ember volt, aki ráadásul tucatszám látogatta a masszázsszalonokat. Legalábbis a titkárnője szerint.

Pénzcentrum | 2009. március 16. 16:55

A világ 10 legnagyobb csalója

Nehéz olyan cikket találni manapság Bernard Madoffról, ahol ne a világ legnagyobb pénzügyi csalásának toposzaként jelenne meg a 70 éves bankár. Pedig Madoff módszere finoman művészi ahhoz képest, ahogy egyes arcátlan svindlerek átverték gyanútlan áldozataikat az utóbbi évszázadok folyamán.

Pénzcentrum | 2009. január 16. 14:00

Lelepleződött a világ legrégebben működő csalása

Újabb különös fordulatot vett a világ eddigi legnagyobb pilótajátékaként elhíresült Madoff-ügy: a vizsgálódások során ugyanis semmiféle bizonyítékot nem találtak arra nézva, hogy a 70 éves volt Nasdaq-elnök valaha is akárcsak egy részvényt is vett volna az ügyfelei nevében.

Pénzcentrum | 2009. január 13. 11:30

Mindenki kiakadt: szabadlábon a szupercsaló!

Tízmillió dollár fejében szabadlábon védekezhet a világ eddigi legnagyobb pilótajátékának szervezője, a 70 éves Bernard Madoff. A bíróság annak ellenére helyezte óvadék ellenében szabadlábra, hogy már az előzetesben megszegte a rá vonatkozó szabályokat.

Pénzcentrum | 2009. január 5. 10:00

eBay-re kerülnek a legnagyobb csaló ingóságai

Bernard Madoff múlt hónapban került börtönbe, miután ő maga jelentette ki, hogy mintegy 50 milliárd dollárt tüntetett el befektetői pénzéből egy óriási pilótajáték segítségével. Cége, a Madoff Investment Securities szóróajándékai most elárasztották az internetes árverési portálokat.

Pénzcentrum | 2008. december 19. 05:55

Óvakodjon, nehogy Ön is csalás áldozata legyen!

A Bernard Madoff nevén elhíresült óriási méretű piramisjáték egy dolgot újfent bebizonyított: még a legbölcsebb és legkörültekintőbb befektetők is képesek olyankor lépre menni egy-egy vonzó és megfelelően bebiztosított ajánlatnak. Márpedig a rossz befektetésen elbukott pénzt nem téríti meg semmilyen hatóság vagy biztosító.