ATM-vadász alkalmazás iPhone és iPod felhasználóknak!

Pénzcentrum
2009. április 17. 12:00

Miután a tengerentúlon évente körülbelül kétmillió internetes megkeresés érkezett a legközelebbi ATM-ekre vonatkozólag, a MasterCard és az Apple kifejlesztett egy új, ingyenesen letölthető alkalmazást. A fejlesztés segít az iPhone és az iPod felhasználóknak, hogy könnyebben megtalálják a legközelebbi bankjegykiadó automatát.


Forrás: cardtrak.com

Az "ATM Vadász" program az Apple frissítéseket tartalmazó honlapról tölthető le, a fejlesztő szerint a program a világ bármely táján működik. Az atm-kereső funkció a készülékek érintőképernyős kijelzőjén könnyen kezelhető, sőt további szűkítési feltételeket is meg lehet adni a keresés során.

A program eléri a különböző banki atm-adatbázisokat, melynek segítségével megtalálja a felhasználó számára a legközelebbi bankjegykiadó automatát. A keresést lehet szűkíteni bank szerint is, különösen, ha borítékos befizetést szeretnénk eszközölni, vagy ha el akarjuk kerülni a más atm-hez tartozó magasabb tranzakciós díjakat.

A program a kerekes-székes ügyfeleknek is megtalálja a legközelebbi megközelíthető atm-et, és megtervezi az oda vezető útvonalat.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 28. kedd
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?