A Tesco elől lopták el a biciklijét Orbán Viktor brit kollégájának

2009. május 7. 05:38

A brit ellenzéki vezető David Cameron egy éven belül második alkalommal esett biciklilopás áldozatává. Tavaly nyáron egy nyugat-londoni Tesco üzlet elől lovasították meg a járgányát, most pedig a háza előtti védőkorlátról vágták le a kerékpárt rögzítő lakatot.

A brit politikus a parlamentbe is rendszeresen kerékpárral jár dolgozni, elmondása szerint a tekerés során felfrissül és jobban felkészül a beszédekre. Cameron ezúttal a háza előtti védőkorláthoz lakatolta a kerékpárt, de amikor alig egy órával később visszament, már csak hűlt helyét találta.

A lopást azonnal jelentette a rendőrségnek, mint ahogy a tavalyi Tesco előtti rablás alkalmával is tette. Akkor még visszakerült hozzá az ezer font értékű ezüst-fekete kerékpár, az esetet a politikus úgy titulálta, hogy "két régi jóbarát újra találkozott".

Fotó: Guardian

A tavalyi biciklilopás idején egy brit bulvárlap gúnyt űzött a politikusból, amikor közzétették annak a járdaszélen lévő terelőoszlopnak a fotóját, amihez a kerékpárt rögzítette. Tény, hogy nem nehezítette meg nagyon a rablók dolgát, de a kárpótlásul a lap által felajánlott kerékpárt nem fogadta el, hanem jótékony célra ajánlotta fel.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 30. szerda
András, Andor
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?